19.04.2022.

08:58

Foto: Youtube printscreeen

Zabava

OVA POPULARNA BAKA IZ KULTNOG FILMA MAJKA JE PROSLAVLJENOG GLUMCA! Umalo umrli i beba i ona na porođaju!

Zorka Doknić, glumica koja u filmu "Rane" tumači lik Pinkijeve bake, bila je jedna od omiljenih u ovom ostvarenju.

Informer

Zorka Doknić... Niko nije znao čija je ona majka

Međutim, malo ko zna da je ona zapravo majka legendarnoig glumca koji je, takođe, glumio u filmu "Rane", Predraga Mikija Manojlovića. Upravo ona je je rodila Mikija, našeg poznatog glumca. Imala je težak porođaj i malo je falilo da i ona i dete ne prežive.

- Jedva sam preživela porođaj. Lekari su rekli da je to jedan od hiljadu slučajeva da i majka i beba ostanu živi - izjavila je glumica svojevremeno.

Informer

Majka je sve podredila njemu... Predrag Miki Manojlović

Nije krila da je Miki imao teško detinjstvo, ali srećno. Čak je prodavala suprugove kapute kako bi imala da mu priušti lepo odrastanje.

- U Niškom pozorištu smo imali sve, čak i toplu vodu. Presvlačila sam ga i dojila u garderobi, u pauzama. Miki je dete pozorišta. Sve smo podredili njegovom srećnom detinjstvu. Moj sin je uvek imao doručak, ručak i večeru. I našu ljubav. Znalo se, kuća, pozorište, kuća. Nisam htela slavu, a dete da mi se drogira. Bio je skroman toliko da me je nervirao. Odemo u poslastičarnicu i ja ga pitam: “Šta ćeš, sine, da kupi majka?”, a on kaže: “Vodu”. “Kakvu vodu?”, iznerviram se ja, a u suštini smo i Ivan i ja takvi, skromni. I naš Miki je, stvarno bio i ostao, jedno normalno, skromno biće - ispričala je njegova majka.

Zorka Doknić preminula je 2013. godine u 85. godini, a dugo je bila član pozorišta Boško Buha.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":