30.04.2022.

19:43

Foto: printscreen

Zabava

ĆERKA SNEŽANE SAVIĆ OTOVRILA DUŠU: Nisam išla u školu jer se majka skidala pred kamerama!

Ćerka Snežane Savić rođena je 1980. godine i prilično je uspešna, a publika je imala prilike da je gleda u serijama "Zvezdara", "Seljaci" i "Sve za ljude".

Anita Lazić je jedno vreme radila i kao voditeljka, što i ne iznenađuje s obzirom da je završila Fakultet političkih nauka, odsek - novinarstvo.

Anita je jednom prilikom rekla kako joj ranije nije bilo prijatno što njena majka ima slobodnije scene na malim ekranima.

- Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nisam mogla da idem u školu - rekla je tada ćerka Snežane Savić, ali i priznala da ju je to brzo prošlo, prenosi "Story".

- Ne volim kada vidim da pazari takozvano nužno zlo po prodavnicama. Bez uvrede svih tih ljudi koji to spremaju, ali mladi moraju da se hrane zdravo i da što više jedu domaću hranu. Anita često ume da mi kaže: ‘Bože, mama, nemoj da se opterećuješ, pa kupiću ovde nešto‘, ali mene je strah svih tih opasnosti koje vrebaju iz prikrajka, tih zasićenih masti i slično" - rekla je Snežana Savić krajem prošle godine u intervjuu za "Story".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":

Tagovi:
Kultura VIP snežana savić džet set anita savić