12.05.2022.

07:00

Foto: Gordan Jović

Zabava

KONSTRAKTA SE OGLASILA ZA INFORMER PRED VEČERAŠNJI NASTUP: Cilj mi je da uđem u finale Evrovizije, to će biti veliki uspeh za Srbiju!

Ana Đurić Konstrakta kaže da joj je glavni cilj da se plasira u finale Izbora za pesmu Evrovizije! Pred večerašnje drugo polufinale, predstavnica Srbije ekskluzivno za Informer otkriva svoja očekivanja.

Informer

Spremna za večeras... Konstrakta

Ili hit ili fijasko

- Jedino o čemu sada razmišljamo je ulazak u finale. Spremni smo, uradili smo sve što smo planirali i sada je na stručnom žiriju i publici da glasa za redni broj tri i da nas podrži - poručuje Konstrakta.
Srbija se trenutno kotira na desetom mestu na svetskim kladionicama, a naša predstavnica smatra da to nije realna slika.

Konstrakta: Prdim, pa šta


Konstrakta je u Torinu odgovarala na šaljiva pitanja novinara, a jedno od njih bilo je: "Da li smete da priznate da prdite?"
Naša pevačica je bez blama odgovorila:
- Da, prdim. I žene to rade.

- Šta god da se desi na kraju, važno nam je da budemo zadovoljni našim nastupom i onim što smo ove godine predstavili Evropi i ostatku sveta koji prati Pesmu Evrovizije. Podrška koju dobijamo nam zaista znači. Nisam sigurna u to koliko se kladionice poklapaju sa realnom prognozom. Bojim se visokog leta i niskog pada, jer je ovaj nastup sam po sebi "ili - ili". Ili će biti prepoznat kod publike ili će biti fijasko - priča pevačica.

Informer

Nada se finalu... Konstrakta

"Gardijan": "In corpore sano" je najbolja pesma


Čuveni britanski dnevni list "Gardijan" objavio je listu najinteresantnijih pesama ovogodišnje Evrovizije i na njoj "In corpore sano" zauzima prvo mesto.
"Koja je tajna kose Megan Markl?" Ovo nije baš svakodnevni početak za modernu pop muziku. Pesma govori o hidrataciji i o tome kako podočnjaci mogu da ukažu na poremećaj jetre. Ova numera je zapravo satiričan pogled u podmitljivi svet zdravstvenog osiguranja i kulta lepote. Tekst je odličan!", piše "Gardijan" o našoj predstavnici.

Tradicionalan zvuk

Konstrakta kaže da joj se sviđaju predstavnici Ukrajine "Kaluš orkestra", koji važe za najveće favorite ove godine.
- Sjajni su momci, numera im je pevljiva, a posebno mi se dopada deo s tradicionalnim instrumentima. Definitivno zaslužuju dobar plasman. Baš mi se dopadaju - iskrena je pevačica.
Konstrakta nastupa večeras u drugoj polufinalnoj večeri pod rednim brojem tri, a direktan prenos je od 21 sat na RTS-u.

Podržava je ceo region


Predstavnici Slovenije i Bugarske, koji nisu uspeli da se plasiraju u finale Evrovizije, kažu da su svim srcem uz Konstraktu.
- Ona je odlična i ima super pesmu. Gađa poentu i zbog toga je privukla pažnju cele Evrope- poručuju iz slovenačkog benda LPS. Sa njima su saglasni i bugarski muzičari:
- Konstrakta je apsolutni favorit i smatramo da će odlično proći na Evroviziji. Navijamo za nju.
I predstavnica Crne Gore Vladana Vučinić, koja večeras nastupa u drugom polufinalu, ubeđena je da će njeni zemljaci dati maksimalan broj poena predstavnici Srbije:
- Mi smo braća i sigurna sam da će Crna Gora Konstrakti dati 12 poena. Srbija ove godine ima odličnu pesmu.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":