14.05.2022.

07:20

Foto: prinstscreen

Zabava

MENSUR OTKRIVA KAKO SU LAUŠEVIĆ I ON SNIMALI SERIJU "VREME ZLA" Irfan: Volim da se takmičim sa Laušem

U ostvarenju rađenom po romanu Dobrice Ćosića Lauš igra Vukašina Katića, a Mensur Najdana Tošića. 

Veliki prijatelji

Glumci nemaju mnogo zajedničkih scena, a Irfan nam je otkrio kako izgledaju trenuci dok dele kadar. 

Informer

Irfan Mensur

- Kada se nađem na sceni sa odličnim glumcem kakav je Lauš, onda između nas nastane takmičenje. A ja volim da se takmičim, kao i svi talentovani ljudi. Lauš i ja u kadru napravimo prave male olimpijske igre - kaže Irfan na početku razgovora za Informer i dodaje da je Lauš jedan od najtalentovanijih ljudi koje poznaje:

- Milo mi je što sa Žarkom imam nekoliko zajedničkih scena, jer smo nas dvojica pre svega prijatelji koji se poštuju. Pročitao sam sve tri njegove knjige još pre nego što su izašle i odmah shvatio da je on multitalentovana osoba. 

Mensur objašnjava da Lauš i on imaju više zajedničkih scena u novoj seriji "Vreme smrti", koja se takođe radi prema remek-delu Dobrice Ćosića. 

Informer

Glumac Žarko Laušević

- Žarko igra Živojina Mišića, a ja njegovog bliskog saradnika. U seriji ga savetujem šta da pročita, kako da se oplemeni knjigom, rečima, kako da nauči neke stvari... Premijera "Vremena smrti" trebalo bi da bude u oktobru - priča naš sagovornik. 

Sam krči svoj put

U toj seriji Irfan deli kadar i sa sinom Pavlom Mensurom.

- Pavle u "Vremenu zla" ima sporednu ulogu, ali će u seriji "Vreme smrti" imati jednu od glavnih. On je mlad i sam krči svoj put. Ne dozvoljavam sebi da se uključujem u njegovu karijeru. Hoću da se sam izbori sa svim problemima i nedaćama. Ne volim da mu dajem kreativne savete, a ni on mi to ne bi dozvolio. Nisam se petljao ni kada je upisivao akademiju - priča poznati glumac. 

Šušljik je prepametan čovek

Irfan Mensur ima samo reči hvale za glumca i producenta serija "Koreni", Vreme zla" i "Vreme smrti" Gorana Šušljika. 

- On je prepametan momak, koji zna šta hoće. Dobro je što se prihvatio producentskog posla, jer sve što je do sada radio ostavilo je traga - priča Irfan.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":