10.06.2022.

07:43

Foto:

Zabava

MALOLETNI SIN SAŠE JOKSIMOVIĆA NAPADNUT BOKSEROM I OPLJAČKAN! Glumac van sebe! Ovo se dešava treći put!

Glumac Saša Joksimović izneo je u javnost problem sa kojim njegov sin. On je tri puta bio žrtva vršnjačkog nasilja, od dece koja su ga prvo pokrala, a potom i polila vodom.

Informer

Saša Joksimović

Glumac je rešio da progovori i o agoniji kroz koju prolazi, roditeljima nasilne dece koji ne žele da sarađuju u suzbijanju nasilja i odreaguju, kao i psihičkom stanju svog sina koji je žrtva vršnjačkog maltretiranja i time probudi javnost i apeluje na roditelje, ali i nadležne službe.

- Moj sin ima 13 godina, preživeo je veliki stres kada su ga vršnjaci po treći put napali u parku na Vračaru. U pitanju su maloletnici koji maltretiraju svu decu koja dolaze u taj park. Ovoga puta, oni su presreli Iliju i njegove drugare, oteli su im novac i polili ih vodom - rekao je glumac, i otkrio na koje se sve načine borio sa ovim problemom koji traje već neko vreme.

- To su deca koja vrše teror, sa sobom nose palice, boksere, a njihovi roditelji ne reaguju! Neću dozvoliti da mi sin dobije traume. Ovo se dešava već treći put, a sada su mu ukrali novac - istakao je Joksimović.

Informer

Saša Joksimović

Glumac je nakon prvog i drugog napada na njegovog sina pokušao da reši ovaj problem na fin način, ali bezuspešno, a kada je došao i treći napad, Saša se razbesneo i odmah se oglasio na društvenim mrežama:

- E, ovako, pošto su već treći put napali mog sina i uzeli mu pare, je**ću vam mamicu u pi**u kad vas budem video u Čuburcu! Znači, je**aću vam mamicu u pi**u! - besno je poručio Saša Joksimović ranije putem snimka koji je postavio na društvene mreže.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":