10.06.2022.

15:34

Foto: Tanjug

Zabava

GLUMILA JE MARIJU MILOŠEVIĆ, A SADA...Tijana Marković će se pojaviti u dve MEGA POPULARNE SERIJE

Marković je rekla da se "Državni službenik" u trećoj sezoni razlikuje od prethodnih tematikom pošto se bavi pandemijom, odnosno "vremenom koje smo prošli, živimo i sada, i koje će posledice da ostavi na nas".

Prema njenim rečima, ulogu u "Državnom službeniku" je prihvatila "jer se radi o zanimljivom psihološkom profilu medicinske sestre Irene".

Informer

Tijana Marković


- Drago mi je bilo da sagledam iz njene vizure kako je bilo za vreme pandemije. Ti ljude nisu imali svoje živote. Mi smo ih bar imali u četiri zida. Ima jedna scena u kojoj ona kaže da su iznajmili stan pored bolnice, par njih, kako bi mogli bar da odspavaju- rekla je glumica.

Marković je istakla da "čovek u najgorim situacijama pronađe smisao za život" i da je to je jedan od razloga zašto je prihvatila ulogu.

Informer

Državni službenik



Prema njenim rečima, "Državni službenik ima "estetski kod zaista drugačiji u odnosu na druge".

Marković je istakla da joj predstavlja veliku radost što igra u drugoj sezoni "Mama i tata se igraju rata", pošto će posle "Porodice", ponovo imati priliku da sarađuje i da se "malo bolje upozna sa Gordanom Kičićem", koji je glumac i koreditelj humorističke serije.

- Moram priznati da je sam poziv za mene bio: ''Super! Hoću to da radim!'' Meni je rekao: ''Ali Tijana ovo je potpuno drugačije od Marije koju si igrala u ''Porodici''. Rekoh: ''To! Konačno neko da me pozove za tako neku stvar''. Zaista je vrcava uloga - konobarica u pozorišnom klubu - rekla je glumica.