22.06.2022.

09:35

Foto:

Zabava

MARAŠ U RATU SA AMERIMA I RUSIMA OKO JUŽNOG TOKA! Počelo snimanje u Beogradu, ekipa hit serije ponovo u akciji!

Snimanje krimi-trilera počelo je u ponedeljak u Beogradu, a glumačku ekipu predvode Miloš Biković i Miodrag Radonjić.

Informer

Snima se nova sezona serije "Južni vetar"... Miloš Biković i Miodrag Radonjić

Klima mu se fotelja

Njima su se na setu pridružili i holivudski glumci Vilijam Boldvin i Erik Roberts, kao i ruske zvezde Oksana Akinšina i Aleksej Grišin.
- U novim epizodama radnja se bazira na izgradnji Južnog toka, čiji deo treba da prođe kroz Srbiju. Haos će nastati kada se ispostavi da cevi gasovoda treba da prođu kroz njivu Petra Maraša. Tada se u celu priču uključuju američki i ruski agenti - priča za Informer izvor blizak produkciji i dodaje da će Maraševoj ekipi dodatno pomrsiti konce lepa Ruskinja, agent tajne službe:
- Glumica Oksana igra Larisu, koja stiže u Srbiju sa kolegom Sergejom (Aleksej Grišin) da bi ubrzala izgradnju Južnog toka. Njihove namere osujetiće bivši američki ambasador Voren Skot (Vilijam Boldvin) i penzionisani agent CIA Džon Bredli (Erik Roberts), koji će na sve načine pokušavati da spreče izgradnju gasovoda.

Informer

Vilijam Boldvin i Erik Roberts u društvu reditelja Miloša Avramovića


Naš sagovornik otkriva da glavni junak "Južnog vetra" neće imati glavobolje samo zbog Rusa i Amera.

Informer

Snimanje u toku... Miloš Biković ima nove probleme


- U jednom trenutku Maraš će početi da gubi poziciju vođe srpskog podzemlja. Biće u otvorenom ratu sa Crvenim (Aleksandar Berček) i moraće da preduzima sve rizičnije poteze - kaže izvor našeg lista.

Premijera dogodine

Druga sezona serije "Južni vetar" u režiji Miloša Avramovića imaće 10 epizoda i snimaće se dva meseca na raznim lokacijama u Beogradu i Srbiji. Premijera se očekuje sledeće godine, a pored pomenutih glumaca, veće uloge imaju i Jovana Stojiljković i Miki Manojlović.
 

Ministarka odvela
glumce na ručak


Dobrodošlicu holivudskim glumcima Vilijamu Boldvinu i Eriku Robertsu u Beogradu poželela je i potpredsednica Vlade i ministarka kulture Maja Gojković. Ona je za ekipu serije "Južni vetar" organizovala ručak u jednom prestoničkom hotelu, pa su slavni glumci imali priliku da probaju specijalitete domaće kuhinje.

BONUS VIDEO: