08.07.2022.

08:09

Foto:

Zabava

GLUMAC SE ŽENIO ČAK TRI PUTA ISTOM ŽENOM! Gidra je nju voleo celog života, a zbog jedne stvari se supruga od njega dva puta razvodila!

Neobična ljubavna priča legendarnog her Žike iz serije "Žikina dinastija" za mnoge je ostala nepoznata, a on o tome nije govorio. Međutim, istina se saznala jer je i njegava supruga Ljiljana Kontić bila glumica, pa su kolege brujale o njima.

A dok je Gidra bio nadaleko poznat, pa čak i u Italiji gde je glumio u vesternima i pod pseudonimom Entoni Gidra, Ljiljana je bila uglavnom pozorišna glumica. Ona je zapaženiju ulogu ostvarila u seriji “Đekna još nije umrla, a kad će ne zna se”, tumačeći lik Ljeposave.

Informer

Ljiljana i Gidra upoznali su se na akademiji, a venčali su se 1966. godine i 1970-e su dobili ćerku Jelenu koja je bila jednako šokirana postupcima svojih roditelja kao što su bile i njihove kolege, te je jednom prilikom izjavila:

- Oni su se venčavali tri puta, a dva puta su se razveli. Mira Stupica se stalno šalila s mojom mamom: "Ti si jedina žena koja se razvede i ostane da živi u kući s bivšim mužem". Govorila mi je za tatu: "Bio mi je toliko simpatičan jer je toliko psovao da nisam mogla preko toga da pređem". Tata ne bi opstao bez nje- ispričala je jendom pilikom Jelena.

Gidra i njegova supruga u filmu “Šta se zgodi kad se ljubav rodi” imali su i jednu zajedničku scenu u kojoj je ona tumačila ulogu Mišine i Natašine profesorku muzičkog. Ljilja i Gidra zajedničku scenu su imali kada su Žika i Milan prisustvovali Mišinom času, pa ih je ona opomenula jer prave buku.

- Tišina! Sram vas bilo! Matori ljudi, pa još nevaspitani- rekla je ona.

- Babaroga!- dodao je na to Žika kog je tumačio upravo Gidra.

BONUS VIDEO: