17.07.2022.

21:39

Foto: Žarko Radovančev

Zabava

MACA LJUBI 20 GODINA MLAĐU LEPOTICU! Nikada se ne pojavljuje u javnosti, a evo kako izgleda - prava je bomba! (FOTO)

Maca je nakon razvoda od bivše supruge rekao da neće više da se ženi, ali Jovana je uspela da ga ubedi da ipak pogazi svoju reč i stupi u brak sa njom.

- Ja sam moju ženu, moju Jovanu, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: 'Dobar dan'. Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma... Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život - rekao je Maca jednom prilikom za domaće medije.

Maca i Jovana još uvek nemaju zajedničku decu, ali je istakao kako se ona jako lepo slaže sa njegovim sinovima. Prisetio se i trenutak kada je Jovana 2019. godine u trećem mesecu trudnoće izgubila trojke.

- Imao sam sa Jovanom taj nemio događaj, taj pobačaj... trojke su bile, i bogu se molim... to je bilo pre dve i po godine. Mislim da je Jovana baš zaslužila, vidim je kakva je sa mojom decom, mora je Bog počastititi detetom, jer bila bi sjajna majka. I ja bih inače voleo. Kad me neko pita šta bih, ja bih voleo fudbalski tim dece negde kraj mora u nekoj hacijendi i da sam ono kvartalno sa familijom, pa da onda moram neki film da radim pa me nema tri meseca i onda opet sa decom. Volim decu, deca i putovanja su smisao života - rekao je glumac svojevremeno, prenosi "Mondo".

Maci iza sebe ima jedan brak i dva sina, Lava i Fjodora i kako kaže strog je prema njima.

BONUS VIDEO:

 
$bp("Brid_58086037", {"id":"34926","width":"16","height":"9","video":"1053996"});
Tagovi:
Kultura VIP Dragan Marinković džet set