03.08.2022.

08:18

Foto: printscreen

Zabava

GLUMICA SE ZBOG ULOGE U SERIJI "POZIV" VRATILA IZ AMERIKE! Mirjana Joković: Igram jaku ženu!

Mirjana Joković zvezda je nove serije "Poziv". Slavna glumica se posle šest godina vratila iz Amerike zbog uloge Anice Reljić, bivše policijske inspektorke koja radi u kol-centru mobilnog operatora. Ona dobija poziv koji će joj promeniti život i trgnuti je iz svakodnevice.

Informer

Mirjana Joković

- Igram jaku ženu! Zavolela sam Anicu zato što predstavlja žene iz opasne profesije čiji je život konstantno u opasnosti. Mi to ne vidimo tako često, ne čujemo i ne čitamo o tome... - kaže Mirjana.

Glavni junaci ovog trilera su žene! Pored Mirjane Joković, igraju i Isidora Minić, Snežana Bogdanović, Ana Franić, Danica Nedeljković... "Društvo im pravi" Miloš Timotijević, koji kaže da njegova uloga nije velika, ali je značajna:

- U pitanju je prava kriminalistička serija. Veoma sam zadovoljan što radim sa ovakvom ekipom, a posebno što posle mnogo vremena imam priliku da sarađujem sa Mirjanom Joković.

Informer

Miloš Timotijević

Autori serije su Iva Mitrović i Marko Popović. Oni kažu da je "Poziv" najambiciozniji projekat u poređenju sa prethodnim serijama na kojima su radili - "Tajne vinove loze" i "Jedini izlaz":

- Svaka scena donosi neki neočekivani obrt. Baš smo se potrudili da imamo jake i zanimljive likove!

Snimanje se privodi kraju, serija će imati osam epizoda i biće emitovana početkom 2023. godine na RTS.

BONUS VIDEO: