20.08.2022.

23:00

Foto: printscreen

Zabava

MILICA MILŠA POZIRALA GOLIŠAVA! Procurele fotke popularne glumice - na sebi ima samo peškirić! Komentari pljušte! (FOTO)

Milica je nedavno otputovala na odmor u Egipat, gde je odsela u rizortu u kojem noćenje za dve osobe košta vrtoglavih 25.000 dinara.

Glumica je sada na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je pozirala bez odeće, a na sebi je imala samo peškirić.

- Radost - napisala je Milica u opisu fotke, a detalj koji su takođe svi primetili jeste da je glumica prava lepotica i bez trunke šminke.

- "Izgledaš nikad bolje", "Dama", "Prelepa", "Najlepša glumica" - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Milica Milša je od serije "Igra sudbine" zaradila neverovatnih 227.700 evra. Ona je zahvaljujući ulozi Ade Kanački postala najzaposlenija glumica u Srbiji u poslednje tri godine, koliko snima tu megapopularnu telenovelu.

Milica Milša je potpisala ugovor po kome mesečno ima 22 radna dana sa po 12 sati snimanja. Dnevni honorari za poznate glumce u telenovelama iznose od 200 do 450 evra po danu snimanja. S obzirom na to što je Milica glavna glumica, dobila je i najveći honorar! Ona je u poslednje tri godine na setu provela čak 23 meseca, pa je ukupno zaradila 227.000 evra! - rekao je nedavno za Informer izvor blizak produkciji ove serije i dodaje da će Milica imati još posla, pa će i više zaraditi:

Ona je do sada snimila 586 epizoda, ali tu nije kraj. Planirano je da bude više od 800 epizoda, po čemu će "Igra sudbine" postati najdugovečnija domaća serija. Milica i cela ekipa sada imaju dvomesečni odmor, a krajem avgusta počinju snimanje četvrte sezone ove megapopularne telenovele - otkrio je nedavno izvor Informera.

BONUS VIDEO: