21.08.2022.

21:12

Foto: printscreen instagram

Zabava

POZNATI GLUMAČKI PAR IZGOVORIO SUDBONOSNO "DA"! Organizovali gala svadbu - mlada u mini venčanici! (FOTO)

Za dobro atmosferu na venčanju poznatog glumačkog para zaduženi su muzičari Neno Belan, Dino Šaran i njegove Letu štuke.

Ako je suditi na osnovu Instagrama, čini se da će "pakleni sto broj 7" biti glavni krivac za dobar provod. Tu se se našle glumice Aleksandra Janković i Jelena Đokić u društvu reditelja Dalibora Matanića, kao i Gordan Kičić i Kokan Mladenović, a među okupljenima se našao i par, za koji mnogi govore da će biti sledeći koji će stati na ludi kamen, Goran Bogdan i Jovana Stojiljković, piše "Kurir".

Informer

Poznati na venčanju Tihane i Baneta

Na društvenim mrežama pojavile su se i fotografije mladenaca, a detalj koji je svima zapao za oko jeste mladina minijaturna venčanica i roze štikle.

Bane je jednom prilikom ispričao da se ljubav među njima nije desila na snimanju serije "Tajkun", u kojoj je i njegova izabranica igrala. Tada su i izjavili da njih dvoje vezuje mnogo više stvari sem glume, pa ujedno važe za velike ljubitelje prirode.

- Trudimo se da putujemo, volim da joj pokazujem neka svoja mesta od Zlatibora do nekih zabačenih mesta po Srbiji, kojih ima, hvala bogu, dosta. Srbija ima mnogo lepih stvari koje ne samo Tihana već ko god da mi je gost može da upozna, što se toga tiče ne oskudevam - rekao je glumac ranije.

BONUS VIDEO: