24.08.2022.

23:00

Foto: Novak Đurović

Zabava

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ PRIZNAO DA IDE KOD PSIHIJATRA: Terapije su mi pomogle, to svako od nas mora da radi!

Timotijević je priznao da istina nijednom čoveku nikada ne može da se obije o glavu.

- Nije. Nijednom čoveku istina ne može da se obije o glavu. Mislim da je dobro i zdravo da čovek izbaci iz sebe ono što misli. To sam naučio pogotovo na terapijama. Ne valja gutati i ćutati, a onda potajno uz čašicu sa prijateljima olajavati i opanjakavati, nego treba reći javno što mislite pa šta bude, biće - rekao je Miloš, a onda otkrio o kakvim terapijama je reč.

Informer

Glumac Miloš Timotijević

- Psihoterapijama. Idem i dalje i smatram da to jednostavno svako od nas mora da radi kao na primer odlazak kod zubara, doktora ili na regularan servis kola - poručio je glumac.

- Pavić je bio vrlo specifičan autor za to vreme i nekako je on oličenje tog vremena. Ne verujem da bi trebalo da se vraćamo na staro. Bilo je pokušaja da se neke priče vrate na staro tipa “Kamiondžije”. Ne znam koliko je to uspešno pošto nisam pratio, ali ne verujem da treba reciklirati stare stvari, već snimati nove. Ako su trenutno trend kriminalističke serije, onda treba raditi takav žanr. Doći će i neki drugi trendovi, jer se to traži - zaključio je Miloš Timotijević.

BONUS VIDEO: