05.09.2022.

08:33

Foto: Prntscreen

Zabava

GLUMICA DOŽIVELA INFARKT! Glumila u "Srećnim ljudima", ćerka se odmah oglasila!

Poznatoj glumici Nataliji Vlahović Čuljković slošilo se se u Crnoj Gori kada je bila na rođendanu kod supruge Žarka Zečevića, Mirjane. Normalan tok večeri se pretvorio u pravu dramu,a sve je potvrdila njena ćerka, Tea Čuljkovic.

Informer

Natalija Vlahović Čuljković

- Tačno je, mama je iznenda doživela infarkt. Molim vas samo da nas razumete u ovoj situaciji - potvrdila je njena naslednica.

Glumica je odmah hospitalizovana i odrađene su joj sve detaljne analize. Ona se i dalje nalazi u bolnici u Crnog Gori. Čeka se da se prebaci na lečenje u Beograd.

Natalija je jednom malom ulogom osvojila je srca nacije, i to u seriji “Srećni ljudi”, gde je tumačila lik najbolje drugarice čuvene Đine, koju je igrala Dubravka Mijatović. Sudbina se poigrala sa njom i nakon te uloge više se nije pojavljivala na malim ekranima.

Informer

Natalija Vlahović Čurković i Dubravka Mijatović

U svet kinematografije uplovila je sa svega šest godina kada se pojavila u seriji “Grlom u jagode”, a u potom je upisala Akademiju dramskih umetnosti, završila i dobila ulogu u seriji Srećni ljudi je tumačila lik Sonje Vulović. Igrala je u “Gospođi ministarki”, u filmu “I to će proći” i drugim. I dok su joj mnogi predviđali veliki uspeh u karijeri i da će imati ozbiljnu slavu, tragedija koja ju je zadesila stopirala je sve.