27.09.2022.

14:58

Foto: informer.rs

Zabava

SNIMA SE INDIJSKA SERIJA U SRBIJI! Ovaj naš glumac tumači jednu od glavnih uloga!

Serija "Sivi ratovi" (Gray Wars), u produkciji kompanije "Sphere origins", odvija se na više lokacija u Srbiji, a ovih dana ekipa je  snimala na nekoliko mesta u Novom Sadu.

Informer

Zbog snimanja zatvorena ulica u Novom Sadu

Pojedne scene snimane su noćas i na prometnom bulevaru Jovana Dučića u Novom naselju, ali je lokacija bila aposlutno zatvorena, tako da niko  od zainteresovanih građana nije mogao da priđe lokaciji, pored ostalog, zbog opasnih scena.

Radnja serije odvija se u vreme indijsko-pakistanskih ratova i to u periodu s kraja prethodnog veka. Špijunski triler "Sivi ratovi" realizuje ista produkcijska kuća koja je radila kod naše publike veoma  popularnu seriju "Mala nevesta".

– Već desetak dana snimamo u Srbiji i veoma dobro sarađujemo s ekipom iz Indije. Imali smo zanimljive lokacije za snimanje, snimali smo u zatvoru Zabela u Požarevcu. zatim  u Skupštini Srbije, pet dana na batajničkom aerodromu, a sada i u Novom Sadu. U pitanju je zaista intezivno snimanje od 12 dana, koliko će trajati u našoj zemlji – izjavio je Saša Radulović, projekt menadžer.

Informer

Snimanje serije u ulici Jovana Dučića

U seriji su angažovani uglavnom indijski glumci, dok je od poznatijih domaćih glumaca jedan od aktera Ivan Jeftović. Ekipa je angažovala i oko 200 statista za različite scene serije.

Ovo nije prvi put da filmadžije iz Indije dolaze u Novi Sad. Pre dve godine ovde je snimana  serija "Ja prihvatam" ("Qubool Hai") i to na Keju žrtava racije.

Novi Sad je  odabran, jer su ga pojedinci, kao turisti, pre toga posetili i uverili se da ima izuzetnu istoriju, lepo je uređen, te su zaključili da je savršen za romantične scene, kao i akcione. Takođe, imamo izuzetno razumevanje od gradske uprave, a građani su veoma ljubazni na svakom koraku prema članovima ekipe- objasnio je Radulović.

BONUS VIDEO: