30.09.2022.

10:18

Foto: Ivan Dobričić

Zabava

NATAŠA NINKOVIĆ PROGOVORILA O ESTETSKIM KOREKCIJAMA! Evo da li je nešto promenila na svom licu!

Nataša je u aprilu osvežila svoje lice, a time se pohvalila i na društvenoj mreži Instagram. Glumica smatra da su podočnjaci na njenom licu njen zaštitni znak, te da ne namerava da ih operiše.

– Nisam protiv plastičnih operacija. Hiljadu puta sam razmišljala da operišem podočnjake. Hoću-neću, ali nisam. Pohvalila bih doktora da sam to uradila. Još mi ne smetaju u toj meri, osim u jutarnjim satima. Ako mi zaista bude smetalo, u smislu da utiču na moje samopouzdanje, ja ću to da uradim. Ali niko ne može da mi kaže da pumpanje gornje usne utiče na bilo šta, sem da izgledaju veštački i preterano – ispričala je Nataša Ninković jednom prilikom.

Sa druge strane, u medijima se spekulisalo da je problem sa podočnjacima rešila uz pomoć tehnike zvane fitnes za lice. Naime, radi se o metodi koja sasvim prirodno podiže čelo, obrve, kapke i obraze, smanjuje podočnjake, bore i mišičnu napetost, a u isto vreme oslobađaja i od stresa. Ali, Nataša nikada nije potvrdila da je ovako nešto primenila na svom licu.

BONUS VIDEO: