07.10.2022.

07:30

Foto: Insajder/Zoran Sinko

Zabava

VOJAŽ: BIĆU SVETSKA ZVEZDA! Posle uloge u seriji, mladi muzičar najavio neviđeni uspeh!

Posle glavne uloge u hit seriji "U klinču", čija finalna epizoda će se emitovati u ponedeljak na RTS, mladi muzičar i glumac priželjkuje priliku da svoj talenat pokaže celom svetu.

Informer

Planira daleko da dogura... Mihajlo Veruović Vojaž

- Sledeću ulogu voleo bih da dobijem u nekom naučnofantastičnom filmu. Srbija nema dovoljno jaku produkciju za taj žanr, ali možda ću to uraditi negde u inostranstvu! Engleski jezik mi je kao maternji, tako da bih se tu snašao. Voleo bih da napravim veliku svetsku karijeru, i muzičku i filmsku. To su mi ambicije, samo mi je nebo granica! Nisam prepotentan, samo volim da se hvalim uspesima... - priča Vojaž za Informer i dodaje da bi, pre svetske karijere, voleo da dobije priliku da glumi s omiljenim kolegom Milošem Bikovićem:

Informer

Vojaž i Biković


- Glumačka ekipa u "Južnom vetru" je već odavno izabrana, ali ako bude bilo prilike, voleo bih da se pojavim u toj seriji ili filmu. Upoznao sam Bikovića, sjajan je glumac, zasluženo je napravio ogroman uspeh u Rusiji. Baš bih voleo da glumim sa njim!

Udario kolegu

Iako je naturščik, Vojaž je za ulogu u seriji "U klinču" dobio sve pohvale. Tinejdž zvezda priča da mu je u toj hit seriji sve išlo kao podmazano i da je imao samo jedan peh.

Informer

Sa kolegama iz serije "U klinču"


- Jednog dana snimali smo deset sati, imali smo fizički zahtevne kadrove. U jednoj sceni trebalo je da odglumim kako udaram jednog lika pesnicom. Međutim, on se sapleo kad se zaleteo na mene, a ja to nisam primetio i iz sve snage sam ga udario pesnicom u glavu. Pao je i udario glavom o šank! Srećom, nije se ozbiljno povredio, sve je prošlo dobro...

Biće druga sezona


Veliku podršku na snimanju pružali su mu Branka Katić i Nikola Kojo, koji su mu glumili roditelje.
- Upoznao sam ih na probi pred snimanje. Tad su me opustili i rekli: "Mali, pokidaćeš." To mi je mnogo značilo. Sjajna je i Anita Ognjanović, koja mi u seriji igra sestru. Jedva čekam snimanje druge sezone, baš me zanima šta će biti sa svim junacima.
Svaku epizodu serije "U klinču", reditelja Danila Bećkovića, u proseku je pratilo 1,2 miliona ljudi! Osim Vojaža, glavne uloge tumače i Branka Katić, Nikola Kojo, Anita Ognjanović, Đorđe Mišina i Ivana Zečević.
 

Zbog povrede sam odustao od kik-boksa

Mihajlo Veruović Vojaž kaže da je odustao od kik-boksa zbog povrede.
- Taj sport treniram još od 13. godine. Stariji brat i ja smo maštali da ćemo jednog dana biti uspešni borci. Jedno vreme sam čak zapostavio i muziku kako bih se tome posvetio, ali otkako sam povredio koleno, morao sam da stanem... Više se ne takmičim, niti idem na borbe.

BONUS VIDEO: