12.10.2022.

07:42

Foto: ATA Images

Zabava

GLUMICA IZNELA NEPOZNATE DETALJE SA POČETKA KARIJERE! Anđelka Prpić šokirala sve priznanjem! OVO NIKO O NJOJ NIJE ZNAO!

Ognjen je na samom početku emisije konstatovao da, iako je glumica, Anđelka je svoju medijsku karijeru započela kao voditeljka. Anđelka kaže da je počela da radi kao tv lice i da je to najlepše iskustvo koje ima: 

Informer

Anđelka...

- Na neki način počela sam svoju karijeru kao voditeljka. Radila sam emisiju "48 sati svadba", i to sam radila jedno leto. Svi koji su me savetovali želeli su mi dobro, pa su bili protiv tog posla. Rekli su mi da ne prihvatim i bili su u fazonu šta će mi to, to je "treš". Međutim, ja sam iz Požarevca, odnosno jednog sela oko Požarevca, tada su svi u Beču kako je to obično bilo u našem kraju. Meni je taj naš mentalitet u krvi, to kako se slave svadbe, običaji, muzika pod šatrom, igranje kola, Moravac, Vlaško. Ja takav talenat ne bi imala gde da pokažem, a znam sva kola da  igram - otkriva glumica, pa nastavlja:

Informer

Glumica

- Kad krene kolo, to "cepa" 20 minuta, igra bez prestanka. Krene Moravac, pa Užičko, pa Vlaško na kraju, kad već svi lipšu i samo najjači opstanu. Možemo i emisiju da završimo tako, što da ne, vežbaćemo - zaključuje Anđelka Prpić u emisiji "Amidži šou" kroz smeh.

BONUS VIDEO: