04.12.2022.

13:06

Foto:

Zabava

ŠMEKERICA U 92. GODINE, KAO KLONIRANI! Radoš Bajić pokazao svog oca: Udahnuo si mi život... (FOTO)

Naime, Radoš u pauzama između snimanja novih-starih projekta svoje slobodno vreme provodi sa porodicom i ljudima koji su mu bliski srcu. 

Poznato je da su mu ćerka i sin takođe u rediteljskim vodama i zajedno sa ocem učestvuju u stvaranju serija i filmova koje gledamo na televiziji. 

Svoje carstvo čuva daleko od očiju javnosti, a pored toga što se zna da je bogat i decom i unucima on ima i bitnu figuru iza sebe, bez koje njega danas ne bi bilo. Reč je o Radoševom ocu koji ima 92. godine. 

Informer

Radoš Bajić

Glumac je nedavno objavio fotografiju sa njim, a emotivna poruka koju mu je uputio naterala je mnoge da požele dobro zdravlje i dug život ovom čoveku. 

- Jutros sam ponovo sa svojim ocem koji ponosno nosi svoje 92 godine…Oslonjen na mene, kao ja na njega - kada mi je sa majkom Verom udahnuo život…I tako, idemo dalje…Sve onako kako je Bog Svevišnji rekao - napisao je Radoš Bajić

Ono što možemo primetiti da dekica sa svoje 92 godine izgleda jako lepo i vitalno. Razlika između sina i oca u fizičkom smislu skoro i ne postoji, osim što je po godinama nekih dvadesetak. 

Pogledajte kako izgleda otac Radoša Bajića

BONUS VIDEO: