05.12.2022.

14:15

Foto:

Zabava

GLAVNI BAJA GLUMAČKE SCENE PROPAO! Lečić kao starac od stotinu leta! Uslikan posle šest meseci, ovo nije realno stanje!? (FOTO)

Kasnijih godina profesionalni zadaci dolazili su u skladu sa tim a Lečićeva popularnost i uloga zavodnika još više su dobijale na značaju. Izgled Branislava Lečića u velikoj meri potpomogao je celokupnoj slici njega kao miljenika ženskog pola, a nije mu odmoglo ni to što je nakon razvoda od Ivane oženio 30 godina mlađu koleginicu Ninu Radulović. Sve ukupno doprinelo je imidžu dramskog umetnika, nažalost sve to palo je u vodu nakon optužbi Danijele Štajnfeld.

Naime, Danijela je tužila kolegu da ju je silovao. Ceo slučaj otišao je i na sud, čitava javnost se digla, mnoge kolege stale su na njenu stranu a svaka pojedinost, uprkos tome što se Leka trudio da dokaže nevinost i navodno ju je dokazao, uticala je na izgled Branislava Lečića. O kakvoj promeni je reč javnost se mogla uveriti nedavno na promociji jedne knjige u Narodnom pozorištu, gde se Lečić pojavio gotovo neprepoznatljiv. 

Seda kosa i brata, duboke bore, zamišljeni pogled samo su neke od stavki koje su mnogi primetili i prokomentarisali, kao i to koliko se Branislav za kratko vreme a nakon afere promenio.

BONUS VIDEO: