28.12.2022.

20:11

Foto:

Zabava

OLGA ODANOVIĆ PROGOVORILA O ODNOSU SA PELETOM! Popularni glumački par se svađa samo oko jedne stvari!

Poput bilo kog drugog para koji je preko 30 godina u braku i neizmerno se voli, pomaže i razume, Olga i Pele se ne slažu baš uvek oko svega.

Informer

Olga i Pele 30 godina u braku

Naime, dođe tu povremeno i do konstruktivne rasprave nakon kojih je odnos glumca i glumice daleko bolji nego inače, jer svako da svoj sud i mišljenje.

Informer

Olga i Pele 30 godina u braku

Od prvog dana zabavljanja, pa i braka skladni supružnici i roditelji dvoje dece, sina i ćerke, bili su spremni da preuzmu krivicu kada su krivi, da prihvate kritiku, ali i da pristanu na kompromis što je prava retkost u današnjim brakovima.

Informer

Olga i Pele 30 godina u braku

Zbog svega navedenog kod Olge i Peleta sve ide nekako stihijski, već tri decenije jedno drugome su najveća podrška što privatno, što poslovno. 

- Pele je moj najbolji kritičar - nedavno je kazala Olga, pa objasnila:

- Mada nije uvek prijatno čuti pokudu, zahvalna sam mu na iskrenosti. Uglavnom je objektivan, istovremeno blag, ume to da uvije i lepo saopšti, ali sećam se da je posle jedne odigrane probe bio dosta surov. Došla sam kući, on ćuti. Tu mi je već bilo jasno da nešto nije bilo u redu. Čim ja moram od njega da tražim mišljenje, nije dobro, uglavnom ga on sam istakne. Počeo je polako sa: "Nije dobro..." Ja sam tu već pretrnula jer nisam znala hoću li imati vremena do premijere da ispravim. Na svu sreću uspela sam da unapredim lik i neizmerno sam mu zahvalna na tome, iako u početku nije bilo prijatno čuti. - ispričala je za Stoy glumica. 

BONUS VIDEO: