30.12.2022.

07:30

Foto:

Zabava

MILOŠ BIKOVIĆ U POSLEDNJEM INTERVJUU U 2022. PORUČUJE: Vratite vojni rok, išao bih u vojsku!

Poslednjih nedelja se sve više govori da će se 2023. ponovo uvesti obavezno služenje vojnog roka, a Biković ne bi imao ništa protiv!


Putuje za praznike
Oko praznika imaću slobodne dane, putovaću i tako ću skupljati energiju za buduće projekte
Miloš Biković

- Mislim da je dobro da se ponovo uvede obavezno služenje vojnog roka. Naročito danas, kada su ljudi "previše usmereni na ekran". Služenje vojske je dobro radi socijalizacije, discipline, stvaranja osećaja obaveza i dužnosti. To su pozitivne strane toga. Kada bih dobio poziv za vojsku, prihvatio bih ukoliko bi bilo obavezno - priča glumac za Informer, a na pitanje da li bi to imalo i negativnih strana odgovara:

Informer

Miloš Biković

"Južni vetar" opet duva
Druga sezona "Južnog vetra" biće mnogo bolja od prve. Publika će biti iznenađena
Miloš Biković


- Nisam ekspert i ne znam da li bi bilo nekih negativnih strana zbog uvođenja vojnog roka. Na primer, možda bi to bilo preveliko opterećenje za ekonomiju naše zemlje. Ovo je samo moje laičko mišljenje. Ja sam glumac i moje mišljenje ne može da bude relevantno, već isključivo lično.


34 godine ima Miloš Biković

Snimao u kosmosu
Miloš kaže da mu je ova godina bila uspešna i da će je pamtiti po mnogim projektima.
- Glumio sam u vrlo značajnim projektima. Tu mislim na drugu sezonu serije "Južni vetar" i filmove "Sluga 2" i "Izazov", koji je prvi film u istoriji sniman u kosmosu - kaže Miloš i dodaje da jedva čeka da naša publika pogleda nove epizode jedne od najgledanijih serija svih vremena:
- Produkcijski će druga sezona "Južnog vetra" biti mnogo bolja od prve. Scenario je baš dobro napisan i likovi koje igramo lepo se razvijaju. Publika će biti iznenađena!

Informer

Miloš Biković

Rat u Ukrajini ne utiče
na moju glumu u Rusiji

Miloš Biković kaže da rat u Ukrajini ne utiče na njegov rad u Rusiji, u kojoj je jedna od najvećih zvezda.
- Rat u Ukrajini ne utiče mnogo na moju karijeru. Želeo bih da nema ratova, jer znam koliko je to užasno... - kaže Miloš.

Igra sa drugarima
U "Južnom vetru" i predstavi "Laž", koju će premijerno odigrati 1. aprila u Beogradskom dramskom pozorištu, Miloš igra sa svojim drugarima Miodragom Radonjićem, Tamarom Krcunović i Jelisavetom Orašanin.

Informer

Miloš Biković


- Lepo mi je kada u pozorištu ili na filmu igram sa kolegama sa kojima se i privatno družim. Tako znamo šta da očekujemo jedni od drugih. Bogatstvo je i kada radim sa kolegama koje ne poznajem jer tada dobijem neko novo iskustvo - priča glumac.
Posle mnogobrojnih poslovnih obaveza Miloš će tek oko praznika uspeti da se odmori.
- Imaću slobodne dane i putovaću. To mi prija i tako skupljam energiju za dalje projekte - završava priču Biković.

BONUS VIDEO: