10.01.2023.

17:00

Foto: Goran Nikolić

Zabava

USKORO! Počinje emitovanje druge sezone serije "Složna braća - Next Đeneration"

Druga sezona ove kultne serije nam osim 12 novih epizoda, donosi i puno razigraniji scenario, mnogo novih likova koji ce zajedno sa starim junacima iz prethodne sezone otvoriti jedan još nadrealniji prostor i nasmejati nas svojim prepoznatljivim humorom, ovog puta zacinjenim obiljem savremenih fenomena i aktuelnostima spakovanim u jedan šarmantni, lucidni ali i dalje univerzalni humor.

Informer

Po recima Dr Neleta Karajlica, nova sezona koja je i dalje prvenstveno komedija mentaliteta, ovaj put tematski na teren izvodi neke nove sadržaje koji komuniciraju i sa onom mladom publikom koja je prisutnija na nekim drugim platformama, te cemo tako imati prilike da gledamo epizode koje se bave nekim savremenim fenomenima poput bitkoina i gejminga uz neizostavne elemente fantastike. Uz sve to glavna ideja i centralna prica kako prošle tako i ove sezone ostaje stalna i uporna trka za interesom i takozvanom "lakom lovom" od koje niko od naših junaka ne odustaje.

Informer

U seriji glumi sada vec dobro poznata glumacka ekipa iz citavog regiona pocevši od Nataše Ninkovic, Andrije Kuzmanovica, Marka Gvera, Radoslava Raleta Milenkovica, Ljubiše Savanovica, Milana Kovacevica, Amara Corovica, Maje Campar, Nikole Pejakovica, Nenada Okanovica, Miše Obradovica, Denisa Murica, Sergeja Trifunovica, Pauline Manov, Petra Božovica, Nebojše Ljubišica, Miljana Prljete, Rifata Rifatovica, Nikole Glišica, Senada Milanovica, Jovane Balaševic i drugih.

Informer

Za scenario je odgovoran provereni dvojac u sastavu Dr Neleta Karajlica i Srdana Jankovica, dok je režija i ovaj put poverena Miloradu Milinkovicu.

BONUS VIDEO: