12.01.2023.

19:59

Foto:

Zabava

RADOŠ BAJIĆ RASPLAKAO NACIJU! Emotivna objava glumca gađa u srce, obavestio javnost! Moj otac Miloš Bajić iz sela Medveđe...

Čuveni glumac retko kada deli detalje iz svog privatnog života, al ponekad napravi presedan pa tako objavi po neku fotografiju, na kojoj možemo videti delić intime koju čuva za sebe i poslovne poduhvate kojih ima na pretek.

Naime, Radoš u pauzama između snimanja novih-starih projekta svoje slobodno vreme provodi sa porodicom i ljudima koji su mu bliski srcu. 

Poznato je da su mu ćerka i sin takođe u rediteljskim vodama i zajedno sa ocem učestvuju u stvaranju serija i filmova koje gledamo na televiziji. 

Informer

Radoš Bajić

Svoje carstvo čuva daleko od očiju javnosti, a pored toga što se zna da je bogat i decom i unucima on ima i bitnu figuru iza sebe, bez koje njega danas ne bi bilo. Reč je o Radoševom ocu koji je na Božić napunio 92.godine.

Glumac je objavio fotografiju sa njim i rođendanskom tortom, a emotivna poruka koju mu je uputio naterala je mnoge da požele dobro zdravlje i dug život ovom čoveku. 

- Naš narod kaže, ko prvi udahne život u vreme Hristovog rođenja srećan je čovek. Moj otac Miloš Bajić iz sela Medveđa kod Trstenika rodio se baš tada pre 92 godine. Proslavili smo lepo i skromno. Na mnogaja ljeta, pradeda, deda, svekre, ujače, oče, roditelju moj - napisao je Radoš i tago ganuo naciju. 

BONUS VIDEO: