18.01.2023.

18:48

Foto:

Zabava

OVAKO IZGLEDA SIN VESNE TRIVALIĆ! (FOTO)

Iako Vesna ne voli da eksponira porodicu u javnosti niti da otkriva intimne detalje iz kuće, zna se ko je njen suprug i površno se zna o njihovoj ljubavnoj priči. Ipak, gotovo da niko ne zna kako izgleda njen sin Nikola.

Trenutno je glavni urednik jednog stranog haba i na tom sajtu može da se nađe najviše podataka o njemu - prenosi "Blic". Ovako se predstavio:

- Zovem se Nikola i studiram englesku književnost, politiku i ekonomiju na koledžu u Dubaiju. Počeo sam da debatujem kada sam imao 11 godina, i od tada stalno pronalazim nove načine da izazovem sebe na takmičarskom nivou. Uživao sam u uspehu osvajanjem raznih nagrada za najboljeg delegata (MUN) i najboljeg govornika. Debata je na mnogo načina veoma human sport, nauka i umetnost.

Informer

U našoj je prirodi da budemo radoznali i da težimo znanju, a ipak smo izuzetno konkurentna i kritična bića. Debata je brak između te dve niti; pruža nam fazu u kojoj možemo da učimo, razvijamo se i rastemo i kao pojedinci i kao društvo - rekao je između ostalog Nikola.

Kako se dalje može videti u njegovom CV-ju, nakon škole u Dubaiju je upisao je englesku književnost na univerzitetu u škotskom gradu Edinburgu.

On pored srpskog i engleskog, tečno govori francuski jezik.

BONUS VIDEO: