27.01.2023.

08:15

Foto: Tajna vinove loze/Promo

Zabava

Dugo se šuška o navodnom razvodu Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića! Ovo je prava istina!

Porodičnu sreću uveličale su njihove bliznakinje Vera i Mila, a kako su odabrali da svoju intimu koliko god je moguće sakriju od radoznalih pogleda, te se o svom odnosu retko oglašavaju, oni su dali prostora za razna nagađanja.

Informer

 

Razvod popularnog glumačkog para, Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića često je tema domaćih medija, međutim i pored ovih spekulacija i novinskih naslova,  supružnici uspešno odolevaju svim izazovima, a njihov brak opstao je dugih petnaest godina.

Na priče da imaju probleme u raju, supružnici nikada nisu preterano obraćali pažnju, nastavili su da uživaju u svojoj ljubavi ne obazirući se na zle jezike, a sada su spekulacije demantovali na najlepši mogući način.

Informer

 

Naime, Sloboda i Vojin posetili su jedan tržni centar kojim su prošetali u društvu prijatelja i kolege Nebojše Ilića.

Inače, Nebojša je u njihovim životima prisutan od samog početka ljubavne romanse koja je počela na snimanju filma u kome su zajedno glumili.

Društvo se zatim zaputilo na poslednji sprat gde su smeštene bioskopske sale, tamo su kupili kokice i pristojno sačekali početak prikazivanja, a sve oči, kao i obično, bile su uprte u lepu Bobu koja je pored supruga blistala u potpuno opuštenom, prirodnom izdanju i bez trunke šminke.

Poznati glumački par uživa u ljubavi, a kako se spekuliše lepa Boba i Vojin će uskoro publiku obradovati novim filmskim ostvarenjem.

BONUS VIDEO: