29.01.2023.

20:06

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zabava

SLAVLJE U DOMU SLOBODE I VOJINA! Glumački par s ćerkama organizovao proslavu, Mićalovićeva pokazala prelepe torte! (VIDEO)

Sloboda je objavila dve torte u obliku srca, jedna je roze, a druga zelene boje i tom prilikom okrila je da je njenim ćerkama danas rođendan.

Informer

Sloboda Mićalović

Iako nije napisala, poznato je da Slobodine i Vojinove ćerke bliznakinje danas pune 13 godina, a nedavno su se s mamom pojavile na premijeri jednog filma.

Sloboda je nedavno u jednom intervjuu priznala da je Vojin bio taj koji je predložio da decu ne eksponiraju u javnosti:

- Svaki roditelj želi da zaštiti svoje dete u svakom smislu, a onda u jednom trenutku shvatiš da ne možeš uvek da ih štitiš i da život drugačije stvari nosi i da ih pripremiš da odlete iz tog gnezda - izjavila je Sloboda Mićalović i taj deo opisuje kao najteži.

- One se već nekako spremaju za to, već su to ozbiljne curice - kazala je lepa glumica.

- Vojinova ideja je bila da ih sklonimo uslovno rečeno. Ali ne da ih ne bi drugi videli, deca kao i svaka druga deca, samo nismo hteli da im namećemo da moraju da nose i naš život, što je neminovno. Nije bilo potrebe da prerano ulaze u taj svet, jer to njima ništa ne znači. Ako me pitaš da li mi je žao što nemam neke profesionalne fotografije sa njima kada su bile male - jako mi je žao. Ali one su sad svesne - istakla je Sloboda. 

BONUS VIDEO: