31.01.2023.

08:00

Foto: Zoran Sinko

Zabava

EKIPA INFORMERA NA SNIMANJU FILMA I SERIJE "KRUNA" ! Vuk igra trubača, a Gagi romskog pevača!

Baš u tom trenutku Kostić je "odsvirao" svoju scenu i otkrio nam detalje svoje nove uloge.


Jovanovići
U filmu glumim sa Romima, većina se preziva kao ja, Jovanović!
Gagi Jovanović

- Igram trubača Zeca, koji je odrastao u domu. Imao je težak život, ali zahvaljujući muzici nije skrenuo s puta i postao razbojnik. Mlađeg Zeca igra jedan pretalentovan dečak Vasilije Ćirić, odlično smo se uklopili! - priča Vuk za Informer i dodaje da je presrećan što konačno igra drugačiju  ulogu.

Informer

 


- Dosadilo mi je da igram krimose koji su okruženi oružjem, drogom i kurvama. Prija mi ova promena i to što sam dobio priliku da pokažem nešto drugačije!

Rom Roman


I peva i glumi
U filmu pevam pesme Šabana Bajramovića i Gorana Bregovića
Gagi Jovanović

Vuka je reditelj Vasilije Nikitović ubrzo pozvao da se vrati na snimanje, a nama se pridružio Gagi Jovanović i s oduševljenjem nam pričao o ovom projektu, u kojem se potpisuje i kao koscenarista.
- Igram Roma čergara koji usvaja četvoro dece, koja beže iz Doma za nezbrinutu decu. Ti mališani će jedan deo života provesti u čergi sa Romima, gde će naučiti šta je najvažnija stvar na svetu, a to je ljubav! U filmu glumim sa Romima, a bilo mi je zanimljivo što se većina njih preziva kao ja, Jovanović! Moj pokojni tast Lazar Pujić, koji je pre dve godine preminuo od korone, rekao mi je da jednom u karijeri moram da igram Roma. I evo, to se upravo dešava. Tako da ovu ulogu Roma Romana posvećujem njemu - kaže Gagi i dodaje da će u filmu i seriji pevati mnoge poznate pesme:

Informer

 


- Pevaću numere Šabana Bajramovića i Gorana Bregovića. Jedna je nova, niste je čuli nikad, a druga je "Ružica si bila", ali na romskom jeziku.

Gagi: Brega je stidljiv kao glumac

Gagi Jovanović kaže da u filmu glumi i Goran Bregović, koji je na setu bio veoma stidljiv:
- Brega je pokušavao da se što više sakrije ispod svog šešira i bunde, koji su deo njegovog kostima. To je bilo spontano i ispalo je baš dobro, rekao sam mu da to nijedan glumac ne bi mogao tako da napravi. Biće baš zanimljivo. On je neverovatan profesionalac i postao je deo naše ekipe jer je osetio da će ovaj projekat imati uspeha i van granica naše zemlje.

Jaka ekipa

Informer

 

Pored Vuka Kostića i Gagija Jovanovića, u filmu i seriji "Kruna", u produkciji "Telekoma Srbija", "Kinooko filma" i "100 Strong production", igraju i Sonja Kolačarić, Srđan Žika Todorović, Vanja Ejdus i Goran Bregović i njegova ćerka Una. Premijera filma očekuje se krajem godine, dok će se serija od 12 epizoda emitovati naredne godine.

BONUS VIDEO: