08.02.2023.

12:23

Foto: Marko Đoković

Zabava

SVI BRUJE O ESTETSKIM KOREKCIJAMA SLOBODE MIĆALOVIĆ! Glumica se uslikala na privatnoj klinici!

Majka dve bliznakinje Vere i Mile, poznata je i po jednostavnom, ali veoma upečatljivom stilu odevanja koji se svojom elegancijom izdvaja u moru trendova mnogih dama. 

Sloboda Mićalović sa razlogom nosi titulu jedne od najbolje stilizovanih dama sa javne scene i da će joj je taško naći zamerku pokazala je i najnovijim objavom na  društvenoj mreži "Instagram".

Glumica je imala dnevnu varijantu farmerke jednostavnog kroja koje je uklopila uz rolku kraljevsko plave nijanse i braon čizmice do članaka, a sve to je začinila dugačkim kaputom u teget boji koji je apsolutni pogodak ove sezone.

Informer

 

Izgled Slobode Mićalović izazvao je, kao što smo i navikli dobio brojne pohvale kao i veliki broj komplimenata na račun svog izgleda.

Međutim mnogima je za oko zapalo da se glumica nalazi na jednoj eminentnoj klinici u Beogradu, te se nametnulo pitanje da li je rešila da na sebi nešto koriguje.

Sloboda je često isticala da se nije podvrgla nijednoj estetskoj intervenciji, smatrajući da svaka žena treba da vodi računa o svom izgledu i da redovno ide kod kozmetičara, kao i da se neguje svaki dan kod kuće, a da li je sada i ona kao i mnoge njene koleginice rešila da proba neku od estetskih metoda za mladalički izgled lica, ostaje nam da vidimo.