14.02.2023.

12:06

Foto:

Zabava

EVO SA KIME JE VOJA BRAJOVIĆ ZAMENIO SVOJU PRVU ŽENU! 23 godine mlađa koleginica je osvojila njegovo srce!

Privatno, legendarni glumac čak dva puta bio je u braku. Prvi put sa Ljiljanom, a drugi put Milicom Mihajlović.

Voja i Ljiljana se znaju od malih nogu, a ona je bila devojčica iz njegovog komšiluka u Valjevu koja je osvojila njegovo srce. 

Informer

 

Ljiljanin otac je bio lekar, koji je lečio i malog Voju. Kada su se venčali, Ljiljana je napustila studije medicine i posvetila se porodici.

Ljiljana je glumcu rodila sina Vukotu i ćerku Iskru. Vukota je scenarista i bavi se manekenstvom, a Iskra je glumica, ali i mama, tako da Ljiljana provodi vreme sa unukom Ines.

Ponosna mama se svakodnevno hvali na društvenim mrežama bakom, koja je velika pomoć oko male Ines.

Voja Brajović u srednjim godinama se razveo od supruge Ljiljane, a potom se oženio koleginicom Milicom Mihajlović.

Razlika od čak 23 godine ne prestavlja problem ovom paru, koji spada u najsrećnije na našoj javnoj sceni, a kruna njihove ljubavi je sin Relja.Voja i Milica upoznali su se na snimanju filma "Urnebesna tragedija".

Informer

 

Interesantno je da je glumac igrao u predstavi "Kad su cvetale tikve", komadu zasnovanom na romanu Miličinog oca i čuvenog pisca Dragoslava Mihailovića, mnogo godina pre nego što su se upoznali.

Voja ističe da ne može da objasni zbog čega je baš Milica Mihailović njegova srodna duša.

- Ne znam kako da vam obrazložim šta me je privuklo Milici. Kad bih to raščlanio i objasnio, onda mi ne bi bilo tako nedokučivo. Milica je neverovatan energetski izvor- istakao je glumac u jednom intervjuu- pa je ispričao da je Milica njega osvojila i zavela, a ne on nju kako su mnogi govorili.

Informer

 

- Retke su takve osobe, sa tom količinom životne snage i radosti. Ona je veliki borac i uvek nalazi način da smiri situaciju i odagna moje loše raspoloženje. Najviše me brine što je mene zavolela. Smatrao bih je idealnom da nije ovoga sa mnom - rekao je glumac.