21.02.2023.

19:23

Foto: Informer

Zabava

(VIDEO) PREMIJERA DRUGE SEZONE SERIJE "JUŽNI VETAR"

Crvenim tepihom su prošetale mnoge poznate ličnosti među kojima se našli Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković i mnogi drugi popularni glumci. 

Od 25. februara, svake subote i nedelje na programu RTS 1 sa početkom od 20.05 časova, premijerno će biti prikazano 12 epizoda nove sezone uzbudljive kriminalističke serije „Južni vetar: Na granici“.

Informer

 

U ovoj sezoni u vodećim ulogama gledaćemo i strane glumce Vilijama Boldvina, Erika Robertsa, Oksanu Akinšinu, Alekseja Guskova, Paskvale Espozita, i domaće zvezde Miloša Bikovića, Miodraga Radonjića, Mikija Manojlovića, Jovanu Stojiljković, Aleksandra Berčeka, Bogdana Diklića, Milicu Gojković, Tamaru Krcunović, Andriju Kuzmanovića i Stefana Kapičića.

Informer

 

Serija „Južni vetar: Na granici“, kreatora Miloša Avramovića i scenariste Petra Mihajlovića, bavi se borbom svetskih sila Rusije, Amerike i Evrope, kriminalnim vezama i korupcijom, sukobljenim interesima u čijem je centru Srbija i naši junaci.

Informer

 

Životna priča vođe srpskog podzemlja, narko-bosa Petra Maraša, bliži se svom neminovnom kraju. Nakon kupovine zemljišta na planiranoj trasi gasovoda „Južni tok” za snabdevanje Zapadne Evrope ruskim gasom on pokuša da spasi sebe i svoju ekipu ucenjujući državu. Ipak, ubrzo postaje jasno da Maraš mora da povuče mnogo rizičnije poteze da bi, zajedno sa svojom porodicom i ekipom, preživeo rat koji im je njegov vođa Crveni nametnuo.