24.03.2023.

08:57

Foto: Miloš Rafailović

Zabava

EKIPA INFORMERA NA SNIMANJU FILMA "DEVOJAČKO VEČE" Priča o pet devojaka preti da postane pravi hit!

Priča prati pet devojaka u tridesetim godinama, bliskih drugarica iz detinjstva. Odrasle su u predgrađu, deleći svaki trenutak odrastanja. Kako to život često uredi, interesovanja su ih odvela na različite strane, te je i njihovo prijateljstvo pretrpelo posledice. Ipak, nakon mnogo vremena, okupljaju se povodom venčanja jedne od njih. Organizuju devojačko veče i odlučuju da ga proslave zajedno. Kao što to često biva, stvari se ne odvijaju po očekivanom planu. U iznajmljenoj kući, tokom 24 sata, dešavaju se razne komične, nežne i dramatične situacije, koje njihovo prijateljstvo stavljaju na test. Ipak, devojačko veče će devojke dodatno približiti, učvrstiti i obnoviti njihovo prijateljstvo.

Režiju ovog igranog ostvarenja, koje je po žanru romantična komedija, potpisuje rediteljka Đurđa Tešić, prema scenariju Jelene Ilić.

I ispred i iza kamere našla se uglavnom ženska ekipa i tek poneki muškarac, a u intervjuu za Informer otkrili su kako je izgledalo snimanje filma i podelili svoje utiske.

- Snimamo film o prijateljstvu i o odlukama u kojoj je svako od nas bio. Radi se o pet prijateljica koje se okupljaju na devojačkoj večeri jedne od njih, međutim, to veče će im doneti velike promene. Imamo i muškarce u fimu, ali su pretežno devojke. 

- Sve smo se još više zbližile, pričamo i o privatnim stvarima. Pucale su nam stikle na snimanjima bilo je tu svega i svacega.

- 12 dana smo snimali film i bilo je divno. Prica je zanimljiva i izazovna ekipa koju čine žene je odlična, pune smo ideja bile. Sve se znamo, sarađivale smo i ranije.

- Danas smo završili finalnu scenu - venčanje. Ovaj film svi treba da odgledaju, jer je veoma lepa priča. Imali smo nezgodnu situaciju da sam se razbolela u jednom trenutku i imala sam fenomenalnu podršku cele ekipe, pa smo sve rešili. Bila je veoma dobra organizacija snimale su se scene u kojima ja nisam bila, dok nisam ozdravila. Bila sam prehlađena, virus sam imala. Imali smo i dosta anegdota, ali ne bih otkrivala. Svi smo našim životnim iskustvima upotpunile ovaj film. Sa većinom glumaca sam radila, i Nelu Mihajlović obožavam i privatno se druzimo.