05.04.2023.

10:45

Foto: printscreen

Zabava

ZBOG ISTINE U ZATVORU! Živojinović i Ivković poručili: Potpuna podrška Draganu J. Vučićeviću - napravio je svoj izbor i ušao u ISTORIJU NOVINARSTVA! (VIDEO)

- Poštovani gospodine Dragane J. Vučićeviću, dragi Vučko, besmislena optužba protiv tebe je uzburkala celu javnost. Apsolutno ti pružam svaku podršku i želim ti da istraješ u svojim zahtevima. A tebi lično i tvojoj porodici želim svaku sreću i zdravlje - rekao je Ivković. 

Miljko Živojinović je istakao da je Dragan J. Vučićević ušao u istoriju novinarstva svojim potezom i da mu zbog svega ne smemo uskratiti poštovanje - jer ga zaslužuje! 

- Sloboda govora, sloboda štampe i sloboda javne reči su temeljne vrednosti u svakom društvu. Ono što nas definiše kao ličnost, to su naši izbori. Dragan J. Vučićević je napravio svoj izbor, na taj način je ušao u istoriju novinarstva i modernu istoriju Srbije, kao svojevrsna paradigma pojedinca koji ne dela samo rečima, već koji je spreman ličnim primerom da podnese žrtvu, u ime svojih principa. Slagali se ili ne sa njegovim stavovima, ne možemo mu uskratiti dužno poštovanje koje je zaslužio ovim gestom - istakao je Živojinović.