Autor: Informer.rs

03.04.2023.

12:13

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Zabava

Završena druga sezona serije "Južni vetar - Ubrzanje": Ostaje nepoznato hoće li Baća preživeti, a zbog ovoga svi čekaju nastavak!

Sinoć je izuzetno napetom epizodom završena dugoočekivana druga sezona serije "Južni vetar - Na granici", a u velikom finalu svi su strepeli hoće li preživeti glavni junaci - Petar Maraš i Baća. 

Epizoda je protekla uz mnogo tenzija i ubistava, a Maraš i Baća uspeli su da izbegnu smrt, te krenu nazad za Beograd, gde je, međutim, nastao problem.

Informer

Miodrag Radonjić

Kako Baća, koga tumači Miodrag Radonjić, zbog svojih psihičkih problema nije imao snage da nastavi dalje, kreator serije Miloš Avramović, ostavio je otvoreno pitanje - da li je Marašev najbolji prijatelj preživeo.

U poslednjoj sceni, imali smo priliku da vidimo Baću i njegov nervni slom, dok je svaka dalja budućnost ovog lika ostala nepoznanica.

Na kraju same epizode, u prilog tome da ovo, ipak, nije poslednja epizoda "Južnog vetra" govori i to da je u samoj odjavi pisalo: "Saga se nastavlja".

Informer

Miloš Biković

S tim u vezi, za razliku od njega, Maraš, koga tumači jedan od najpopularnijih domaćih glumaca, Miloš Biković, je i ovaj put uspeo da se izvuče i preživi, te ovoga puta ulazi u politiku.

U poslednjoj sceni mnoge zaintrigiralo je šifrovana poruka koju je Maraš poslao svom "sinu", u kojoj se, naime, nalazi:

- Budite spremni. Tata se brzo vraća - napisao je Maraš kao odgovor na pitanje "Tata, gde si? Šta da radimo?".