04.04.2023.

07:30

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/wikipedia

Zabava

REJF FAJNS GLUMI UZ BIKOVIĆA U "JUŽNOM VETRU 3"! Saznajemo holivudska zvezda u nastavku hit filma i serije!

On, međutim, neće biti jedina holivudska zvezda u "Južnom vetru 3"! Osim sa njim, producenti pregovaraju da se u nastavku pojave i Pamela Anderson i Džoni Dep!

Voli Srbiju


Posle učešća Vilijama Boldvina i Erika Robertsa, koji su igrali u drugoj sezoni ove hit serije, Rejf će postati novo pojačanje franšize koja je osvojila ceo Balkan.

Informer

 

Srbin
Nikad nisam mislio da ću postati Srbin. Hvala što ste prihvatili Engleza
Rejf Fajns

- Pregovori sa slavnim glumcem su u toku i potrajaće jer Fajns trenutno snima film "Konklava" sa Izabelom Roselini i Stenlijem Tučijem u Italiji. Nakon toga, imaće više vremena da se posveti planiranju narednih projekata, među kojima je i "Južni vetar". On je još pre dva meseca upoznat sa celom pričom i već je rekao da bi mu bilo drago da zaigra u nekom srpskom filmu. Nadamo se da će se sve kockice poklopiti i da će moći da se pridruži sjajnoj ekipi - priča Informerov izvor i otkriva kakva bi rola pripala slavnom glumcu:


Snima u Španiji
Fajns bi trebalo da dobije ulogu kontroverznog biznismena, a svoje scene će, verovatno, snimati u Španiji


- Priča "Južnog vetra" se već proširila van granica Srbije, a Fajns bi trebalo da dobije ulogu kontroverznog biznismena, koji će svoje scene, verovatno, snimati u Španiji. Još se ne zna da li će po scenariju biti deo ekipe Petra Maraša, ali je sigurno da će to biti spektakl za gledaoce.
Rejf je dva puta bio gost naše zemlje. Prvi put 2010. godine, kada je snimao film "Koriolan" i 2017. zbog "Bele vrane". Te godine mu je predsednik Aleksandar Vučić uručio srpski pasoš.
- Nikad nisam mislio da ću postati Srbin. Moj život je obogaćen srpskom hranom, dobrotom, prijateljstvom... Hvala što ste prihvatili Engleza u vašoj otadžbini - rekao je Fajns tada.

Informer

 

Jaka ekipa


Pored Rejfa, u "Južnom vetru 3" trebalo bi da se pojave i Pamela Anderson i Džoni Dep, s kojima su pregovori u toku.
- Velike su šanse da se pored Rejfa pojave i Pamela i Dep. Pregovori sa zvezdom "Čuvara plaže" počeli su nedavno, dok sa Depom traju još od oktobra prošle godine, kad je posetio Srbiju. Ako sve bude u redu, njih dvoje će se pojaviti u nastavku hit serije i filma, pored glavnih protagonista Miloša Bikovića i Miodraga Radonjića - završava priču naš izvor.


Kako saznajemo, snimanje "Južnog vetra 3" trebalo bi da počne na leto 2024. godine.