Autor: Informer.rs

04.04.2023.

14:15

Foto:

Zabava

KRIS HEMSVORT SE POVLAČI IZ GLUME ZBOG OPAKE BOLESTI: Većina nas izbegava da govori o smrti!

Australijski glumac Kris Hemsvort odlučio je da uspori sa glumačkom karijerom, nakon što je saznao da je pod velikim rizikom da kasnije u životu oboli od Alchajmerove bolesti. On je jednom prilikom za "Vainty Fair" rekao kako ne planira da ide u penziju, ali da mu je trenutno, uprkos toj izjavi, sadašnji raspored suviše prazan.

Slavni glumac poznat po "Marvelovim" ostvarenjima ima četiri nadolazeća projekta, uključujući novu ulogu "Tora" u nastavku "Osvetnika" i biografskom filmu o Hulku Hoganu.

Međutim, nakon tih projekata, navodi se kako ne planira da preuzima uloge upravo zbog saznanja o visokom riziku. Kris je otkrio je da je u opasnosti dok je snimao dokumentarne serije "National Geographica" i "Disney+".

Informer

Kris Hemsvort

On je nedavno je progovorio o "intenzitetu" rezultata testa prošlog novembra i naglasio je da to nije dijagnoza, već samo znak da će bolest verovatnije biti u njegovoj budućnosti, nego što je za većinu ljudi.

- Većina nas izbegava da govori o smrti. Onda odjednom kada vam se kaže da neki veliki pokazatelji zapravo upućuju na to kao na rutu koja će se dogoditi, stvarnost toga upada u oči. Vaša vlastita smrtnost - izjavio je tada Hemsvort.

Kris je dodao i kako je saznanje da je "osam do deset puta verovatnije" da će se boriti s Alchajmerom navelo nešto u njemu da poželi malo više slobodnog vremena.

Informer

Kris Hemsvort, Elsa Pataki

- Dovršavao sam stvari za koje sam već bio ugovoren - poručio je i rekao da će pojednostaviti slobodno vreme koje želi da provede uz decu i ženu. Kris sa suprugom Elsom Pataki ima troje dece - Indiju (10) i devetogodišnje blizance Tristana i Sašu.