Autor: Informer.rs

05.04.2023.

10:15

Foto: Printscreen You Tube Rotten Tomatoes Trailers

Zabava

OBJAVLJEN TREJLER ZA FILM "BARBI": Rajan Gosling i najlepša glumica na svetu u ružičastom ludilu! (VIDEO)

U toku jučerašnjeg dana Izašao je i drugi trejler za dugoočekivani film "Barbie", rediteljke Grete Gervig, a od objavljivanja ga je pogledalo gotovo pola miliona ljudi.

Video počinje na plaži u "Barbi Zemlji" dok Margo Robi, u ulozi najslavnije lutke na svetu, obučena u ružičastu haljinu, pozdravlja ostale između ostalog i Rajana Goslinga, kao svog Kena. U pozadini se može čuti pesma Bič Bojsa "Fun, Fun, Fun".

Glumac Simu Liu, koji je takođe član glumačke ekipe u filmu, rekao je kako je njegov agent otkrio da je scenario koji su napisali Gervig i Noa Baumbah jedan od najboljih koje je ikada pročitao.

- Ako bih mogao da stavim svoju karijeru na bilo koji scenario, onda je to onaj za "Barbie". Stvarno mislim da je to trebalo da učinim' - rekao je Liu, te dodao da je film "divlji" i "neverovatno jedinstven".

Informer

Margo Robi

Prethodno objavljen trejler za jedan od najiščekivanijih filmova 2023. godine ukazivao je na ostvarenje "2001: Odiseja u svemiru“ Stenlija Kjubrika, te je i zvanično upoznao svet sa Robijevom "Barbikom", no, ipak, nije otkrio previše o likovim, niti o samoj priči. Od tada je otkriveno da su Barbi i Ken smešteni u stvarni svet, kao i da su primorani da se bore sa poteškoćama otkako više nisu samo lutke.

Informer

Rajan Gosling

- Živeti u zemlji Barbika znači biti savršeno biće na savršenom mestu. Osim ako nemate potpunu egzistencijalnu krizu. Ili ste Ken - glasi kratak sinopsis filma.