Autor: Informer.rs

10.04.2023.

14:43

Foto: ATAIMAGES

Zabava

NAŠA ISKUSTVA SU TRAUMATIČNA, OŠTEĆENI SMO! Milan Marić otvorio dušu psihijatru, glumac progovorio o problemima!

Glumac Milan Marić govorio je nikad otvorenije o svom detinjstvu, begu u pozorište u tniejdžerskim danima, te odrastanju u Srbiji tokom burnih devedesetih.

Naime, Marić je priznao da svoje roditelje smatra herojima, iz razloga što su mu usadili određene stvari, na kojima im je, kako je rekao, beskrajno zahvalan. 

Glumac koji se istakao u brojnim domaćim serijama, ali i na pozorišnim daskama, priznao je da svoju porodicu smatra oazom sigurnosti.

Informer

Milan Marić

- Ja verujem da njima nije bilo lako sa mnom - kaže Marić.

Zvezda predstave JDP-a "Edip" istakao je da je tokom odrastanja bio rastrzan između tri sporta, a da ga je povreda navela da se okrene glumi, u kojoj je danas i te kako uspešan.

Marić je priznao da se njegova ljubav prema glumi javila dok je još bio dečak, kao i da je u osnovnoj školi voleo da gleda scenu svečane sale, a da je kasnije čak i bežao sa časova, ne bi li otišao u pozorište.

- Ja verujem da njima nije bilo lako sa mnom - dodao je Milan.

Informer

Milan Marić

Popularni Beograđanin je, govorivši o svom odrastanju, naglasio:

- Trenutak kada sam ja odrastao je trenutak društvenog ludila, to su devedesete godine.

Milan Marić iskreno je govorio i o psihoterapiji, na koju je, prema sopstvenom priznanju, krenuo pre sedam-osam godina.

- Ja sam osetio i promenu i sagledao sebe iz nekog drugog ugla, i oprostio sebi neke greške i razumeo sebe u nekim postupcima i delimično olakšao sebi život - istakao je Milan, dodavši da je dužnost generacije koja je živela u devedesetim godinama da napravi tampon zonu između generacije koja je živela pre, i one koja je rođena nakon 2000. godine.

Informer

Milan Marić

- Mi svi rođeni pre smo sa PTSP. Ja im stalno govorim, nemojte ništa da nas slušate, mi svi govorimo iz traume ove ili one. Mi smo svi na neki način oštećeni. Naša iskustva su traumatična u manjoj ili većoj meri. Mi nismo čisti - kaže popularni "Toma" u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".