12.04.2023.

11:58

Foto: printscreen

Zabava

MILICA MILŠA MORA NA OPERACIJU! Zadobila povrede prilikom snimanja, glumica u strahu: Imam strašnih problema

Glumica Milica Milša istakla je kako je prošle godine doživela nesreću na snimanju, prilikom čega je slomila meniskus, zbog čega čak mora i na operaciju. 

Milica se nada da nije ozbiljna povreda u pitanju i da će sve proći u najboljem redu. 

Informer

- Vučem velike posledice iz pozorišta, a na snimanju sam prošle godine čak slomila i meniskus. Imam strašnih problema sa zglobovima, sa hrskavicom, tačnije. Trebalo bi uskoro da idem na jednu intervenciju - rekla je Milica za Story pa istakla da se nada da nije ništa ozbiljno.

Podsetimo, Milica se skoro našla u centru medijskog interesovanja kada je u emisiji otkrila da u jednom momentu nije imala novca da plati infostan, ali kao je istakla, smatra da je sasvim normalno da se ljudima ponekad u životu desi kriza kada nemaju novca za račune.  

Informer

Milica Milša

- Meni je potpuno normalno da u životu nekad nemate para za infostan. To je sve život. Nekad imate, nekad nemate. I kad sam imala i kad nisam imala ni 200 dinara u džepu imala sam moju porodicu. Uvek smo se držali i uvek nam je bilo lepo. Isto je, to nema veze sa novcem i imanjem - ispričala je Milica u emisiji "Magazin In".