14.04.2023.

07:20

Foto: Foto Promo

Zabava

BIKOVIĆ ZA "IZAZOV" UZEO 150.000 EVRA! Glumac brutalno zaradio od prvog filma snimljenog u svemiru!

Najpopularniji srpski glumac u ostvarenju koje je prvi put u istoriji kinematografije snimano u svemiru igra glavnu mušku rolu, kardiohirurga Vladislava Nikolaeva. Reditelj Klim Šipenko još jednom je pokazao da ne žali para kada je u pitanju Biković, s kojim je već sarađivao u komediji "Sluga".

Informer

Miloš u filmu "Izazov"

- Miloš je za film "Izazov" dobio veliki honorar i potvrdio status najveće glumačke zvezde u Rusiji. U junu prošle godine počeo je snimanje koje je s pauzama trajalo nekoliko meseci. Imao je ukupno 30 snimajućih dana, a dnevni honorar mu je iznosio 5.000 evra, što znači da je ukupno zaradio 150.000 evra - priča za Informer dobro obavešten izvor i dodaje da se režiser nimalo nije pokajao zbog toga:
- Njih dvojica su već sarađivali na filmu "Sluga", koji je bio najgledaniji u istoriji ruske kinematografije i koji je od prodaje bioskopskih ulaznica zaradio neverovatnih 40 miliona evra! Klim zna da je Miloš sjajan glumac i da odlično pliva u svim žanrovima, pa se nije dvoumio kada je birao glavnu mušku ulogu za ovo istorijsko ostvarenje.

Informer

Miloš s kolegincom Julijom Peresild
Miloš je film snimao 30 dana, a dnevni honorar mu je bio čak 5.000 evra 

Milioni otišli u svemir


Najveći deo budžeta za film "Izazov" potrošen je na dvonedeljno snimanje u kosmosu i na pripreme glumaca u Centru za obuku kosmonauta "Jurij Gagarin", nedaleko od Moskve.
- Budžet filma iznosio je 12.800.000 evra! Reditelj Klim Šipenko i glavna glumica Julija Peresild proveli su dve nedelje u svemiru, gde su snimili 30 sati materijala, od kojih je svega 35 minuta završilo u filmu. Na to su potrošeni milioni evra, a skupi su bili i treninzi glumaca kako bi naučili da nose kosmonautska odela i da lebde u bestežinskom stanju. Miloš je svoje scene snimao na Zemlji, u Centru za obuku kosmonauta, ali je imao ozbiljne fizičke pripreme i zbog toga je bio dobro plaćen - priča naš izvor.

Informer

S devojkom Ivanom Malić bio na premijeri u Rusiji

Putin hoće da gleda film

Svetska premijera filma "Izazov" održana je na Dan kosmonautike, koja se u svetu obeležava 12. aprila. Svečanosti u Kremlju prisustvovao je i portparol Vladimira Putina, Dmitrij Peskov, koji je rekao da će ruski predsednik sigurno pogledati film.
- Nije imao prilike da ga pogleda do sada, ali će to obavezno uraditi - rekao je Peskov.

Informer

Dobro naplatio težak rad... Biković

Ponosan


Biković, koji je na svetskoj premijeri u Moskvi prekjuče crvenim tepihom prošetao sa devojkom Ivanom Malić, rekao je da je ponosan što je postao deo istorije.
- Do juče smo mogli da kažemo da ovo nije moguće, danas smo pomerili granice. Ovo je veliki korak za čoveka i još veći za kinematografiju. Retko se dešava da ste, dok radite nešto, svesni da ćete ući u istoriju i ponosan sam zbog toga - rekao je glumac okupljenim novinarima.
Glavne uloge u filmu "Izazov", pored Miloša Bikovića i Julije Peresild, igraju i Vladimir Maškov i Elena Valjuškina. Beogradska premijera zakazana je za 19. april.