05.05.2023.

21:31

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zabava

MILENA RADULOVIĆ UPLAŠENA, TRAŽILA DA SE UVEDE VANREDNO STANJE, PA SE IZVINJAVA: Oprostite što sam ishitrano dala sebi za pravo da nudim rešenje!

Glumica je istakla da je njena reakcija ishitrena i javno se izvinila zbog svojih reči. Milena kaže da je jako uplašena.

Dragi prijatelji, oprostite što sam ishitrano napisala ‘apel za vanredno stanje’ i pod tugom, pritiskom i strahom koji neprestano osećam, dala sebi za pravo da nudim rešenje. Iako nisam isprva tako to videla. Mislila sam da je svima potrebno vreme da razmisle, odreaguju iz stanja mira, konsultuju se, smire, vidimo „kako ćemo“ i na kraju da ne teraju istraumiranu decu iz Ribnikara da pohađaju nastavu - napisala je Milena Radulović na pomenutoj mreži.

Informer

 

Podsetimo, Uroš B. uhapšen je kod Kragujevca.

Inače, on je bio sa društvom u školskom dvorištu kada se posvađao sa njima. Došao je do kuće i uzeo automatsku pušku, a potom se vratio do društva, pucao na ekipu koja je pravila roštilj, zatim seo u mercedes i navodno pucao iz automobila u pokretu.

Informer

 

Navodno, on je kasnije menjao automobil.

Osumnjičeni nije osuđivan, međutim, kako saznajemo, prijavljivan je za nasilje i važio za problematičnog muškarca. Navodno, napadač je sin vojnog lica.