04.07.2023.

22:12

Foto: Instagram printscreen/mapokaliptos

Zabava

Umrla mlada glumica Marija! Iza sebe ostavila dvoje maloletne dece, porodica i prijatelji se opraštaju od nje

Mlada glumica, slikarka, tatu majstor, plesačica i majka dvoje maloletne dece, Marija Stevanić, tregično je izgubila život. 

Na društvenim mrežama objavljivala je videe u kojima pokazuje svoj raskošni talenat za ples, recitovanje, glumu, a osim toga bavila se i kozmetičkim poslovima - manikirom, izlivanjem i crtanjem noktiju, svim onim u čemu bi njena umtnička duša došla do izražaja.

Vest o preranoj smrti mlade umetnice potresla je mnoge. Od nje su se potresnim objavama i komentarima oprostili porodica, prijatelji, komšije i mnogi drugi koji su je poznavali.

Informer

 

- Koja reč, koja misao, koja tuga, bol da ublaže. Tišina, samo tišina. Živote, da se nisi malo obrukao? Marija, ime lepo si imala - glase reči čoveka koji je poznavao lepu Mariju.

Paraćin je ostao bez jedne kreativne duše, jedne komšinice, majke, supruge, ćerke..

- Komšinice, nije trebalo ovako da bude! Neka te anđeli čuvaju, nadam se da ćeš "tamo negde" pronaći mir i spokoj koji nažalost na ovom svetu nisi imala! - oprostila se komšinica od mlade Marije.

Umrla je iznenada u večernjim časovima, a uzrok smrti nije poznat.

- Verujem u nešto, što je više od čovekove potrebe za utehom. Utehom, pred strahom od prolaznosti. Čovek je voćka toga, plod, a svest je ukus te voćke. To nešto drži i sve zvezde da ne popadaju tek tako, haotično u bezdan. Verujem u dosta toga, čega se ljudi nisu još uvek setili. Čim ga se sete, to Nešto će početi da propada i moraću nešto novo i istinitije da pronađem - objavila je ova umetnica na Fejsbuku par meseci ranije.