05.07.2023.

13:18

Foto: printskrin

Zabava

"Izvini ljubavi, ovaj put nisam stigao na vreme", suprug glumice Marije se potresnim rečima oprostio od nje

Branislav, s kojim Marija ima sina, slomljen je od bola zbog tragičnog gubitka supruge. On se oglasio na svom profilu na Fejsbuku potresnim rečima:

- Izvini ljubavi, ovaj put nisam stigao na vreme. Nisi bila rođena za ovaj svet. Nije te ni zaslužio.

Marijin suprug posvetio joj je i video sastavljen od njihovih fotografija u kojem je kao opis stavio:

- Voleo sam te kao nikoga pre i voleću te zauvek! Marija, muko moja - napisao je on.

Sahrani ove mlade glumice, slikarke, tatu majstora i plesačice prisustvovao je ogroman broj Paraćinaca, a neki su se potresnim rečima oprostili od nje:

- Koja reč, koja misao, koja tuga, bol da ublaže. Tišina, samo tišina. Živote, da se nisi malo obrukao? Marija, ime lepo si imala - glase reči čoveka koji je poznavao lepu Mariju.

Paraćin je ostao bez jedne kreativne duše, jedne komšinice, majke, supruge, ćerke..

- Komšinice, nije trebalo ovako da bude! Neka te anđeli čuvaju, nadam se da ćeš "tamo negde" pronaći mir i spokoj koji nažalost na ovom svetu nisi imala! - oprostila se komšinica od mlade Marije.

Informer

Umrla je iznenada u večernjim časovima, a uzrok smrti nije poznat.

- Verujem u nešto, što je više od čovekove potrebe za utehom. Utehom, pred strahom od prolaznosti. Čovek je voćka toga, plod, a svest je ukus te voćke. To nešto drži i sve zvezde da ne popadaju tek tako, haotično u bezdan. Verujem u dosta toga, čega se ljudi nisu još uvek setili. Čim ga se sete, to Nešto će početi da propada i moraću nešto novo i istinitije da pronađem - objavila je ova umetnica na Fejsbuku par meseci ranije.