08.08.2023.

21:22

Foto: Pexels/Zoran Sinko

Zabava

Mačke jedu na kuhinjskim elementima, đubre sa stola treba metlom da se čisti! U ovoj štroci od stana živi Sergej Trifunović!

Na prvi pogled može se zaključiti da je neuredan stil po ukusu popularnog glumca i da ne robuje detaljima kao što su, recimo, zavese na prozorima.

Informer

Ništa nije na svom mestu i bukvalno izgleda kao da je pala bomba. Bogata biblioteka u jednom delu dnevnog boravka ne može ni da dođe do izražaja od stari koje su razbacane svuda po stanu, nesređenog stola punog limenki i kreveta na kome kako se čini spavaju njegovi kućni ljubimci.  

Informer

"Sony playstation" svedoči o širokom spektru interesovanja Sergeja Trifunovića, koji u podmaklim godinama igra još uvek igrice.

Informer

Nered kojim je okružen, a u kojem se, po svemu sudeći, odlično snalazi, najbolje govori o njegovom temperamentu, pa i odnosu prema životu.

Informer

Mačka i pas vode glavnu reč u kući. Dozvoljeno im je ne samo da se izležavaju na garnituri u dnevnoj sobi već i da se penju po kuhinjskim elementima i frižideru, a mogu se videti i u garderoberu koji je pun razbacane obuće. 

Informer