09.08.2023.

23:01

Foto: printscreen

Zabava

Rekorder u razvodima! Ovo je prva žena Petra Strugara koja mu je rodila sina: Sa njom je okončao brak, nakon skandala sa Milicom Todorović!

Glumca Petra Strugara publika je zavolela u ulozi Blagoja Moše Marjanovića u filmu "Montevideo, Bog te video". Od tada smo ga gledali u ostvarenjima "Zlatni dečko", "Mali Budo", "Budva na pjenu od mora" i brojnim drugim.

U javnosti se veoma retko pojavljuje poslednjih godina i o svom privatnom životu izbegava da priča.

Informer

Glumac Petar Strugar je 2020. bio u žiži interesovanja zbog emotivne veze sa pevačicom Milicom Todorović, koja se posle nekoliko meseci završila neslavno, iako su mnogi mislili da će biti i venčanja.

Glumac se prošle godine razveo od druge supruge Olje sa kojom je proveo dve godine u braku. Međutim, glumcu to nije prvi brak. On je već bio u bračnoj zajednici sa šest godine starijom koleginicom Ivanom Nikolić.

Venčali su se u decembru 2013. godine u prisustvu najbližih u Zemunu, a u junu naredne godine dobili su sina Zarija. Ipak, nakon nešto više od godinu dana odlučili su da stave tačku na brak, a ostali su u dobrim odnosima zbog naslednika, o kojem oboje brinu.

- Petar i ja smo ostali u dobrim odnosima, ali na tome se radi. To je nešto što je popravljivo i moguće, tako da smo mi, na obostrano zadovoljstvo, jako dobri prijatelji i učestvujemo zajedno u odgajanju sina - pričala je Ivana svojevremeno i dodala da nije prestala da veruje u ljubav i brak.

Petar i Ivana su ostali dobri, a glumac je u jednom intervjuu izjavio da je sa Ivanom "u boljim odnosima nego kada su bili u braku", te da oboje smatraju da je veoma važno da podjednako budu uključeni u vaspitavanje sina.

Zajedno sa Petrom deli ljubav prema jahanju, a ljubav prema konjima su preneli i na sina Zarija.

- Vodimo sina na jahanje i zbog toga sam posebno srećna, jer sam odrasla uz konje i treća sam generacija u mojoj porodici koja se bavi odgojem. Sad je to naš zajednički hobi u kojem svi uživamo - ispričala je tada glumica.

Tagovi:
zabava dete Petar Strugar odnos prva žena džet set