21.08.2023.

08:00

Foto: Printscreen You Tube

Zabava

Znamo je iz kultne serije kao Đošinu ženu! Glumica je doživela veliku tragediju, a evo kako danas izgleda

Ona je i dalje aktivna u svetu glume, sada se češće pojavljuje u pozorištu.

Nažalost, Jelena je pre nekoliko godina izgubila supruga, što je izazvalo veliku tugu u njenom srcu. Ipak, njena prošlost nosi i zanimljive priče.

U svojoj 15. godini, Jelena je upoznala mladića koji je služio vojsku i bio je čak 12 godina stariji od nje. Iako tada nije imala posebne emocije prema njemu, fascinirao ju je njegov svirački talenat na violini. Njegovo prisustvo je donekle uticalo na nju da se zainteresuje za glumu. Prikazao joj je kako izgleda akademija na kojoj je i sam studirao. Međutim, dok je ona bila na odmoru, on je otišao iz vojske i ostavio joj svilene čarape kao poklon.

Svojevremeno je imala priliku da ga ponovno sretne, mnogo godina kasnije. Njegove oči i slika bez kose iz vojničkih dana ostale su urezane u njenom sećanju. Njihov susret se desio pre nekoliko godina. Mladić se preselio u Švedsku, gde se oženio prvakinjom Stockholmske opere i i dalje tamo živi. Jelena se kasnije udala i postala majka ćerke.

Jelena je takođe davno podelila svoja iskustva o majčinstvu.

- Moja ćerka mi je jednom rekla kako niko ne veruje da joj je majka glumica. Ali, kada sam radila u pozorištu, snimala serije, situacija se promenila u njenom društvu - izjavila je slavna Kasandra u jednom intervjuu.

Tagovi:
zabava Porodično blago aklamator blic Jelena Čvorović Paunović gde je i šta radi