Autor: Informer.rs

09.09.2023.

14:35

Foto: ATAIMAGES

Zabava

Trifunović se nije opametio! Sergeja ponovo kaznila hrvatska policija

Nakon što je glumac kažnjen sa 500 evra kazne zbog vređanja organa reda i zbog toga što je psa držao bez nadzora, glumcu je napisana još jedna kazna od 200 evra.

Samo par sati nakon što je izašao iz sudnice, glumac je ponovo prošetao svog nemačkog ovčara bez brnjice i bez povodca. Policijski službenici su zatekli ovaj prizor u Bosanskoj ulici, u samom centru Splita, navodi pomenuti portal.

Izrečena mu je kazna od 200 evra u vidu prekršajnog naloga, a kako je Sergej Trifunović platio kaznu odmah, naplaćeno mu je samo dve trećine kazne - 133 evra.

Informer

 

Naime, ako pas šeta bez povodca, mora imati zaštitnu korpu, a ako je na povodcu ne mora. Nemački ovčar je kategorija psa koji se tretira kao životinja koja može ugroziti ljude, navodi se.

- Ovde Trifunović više ne može reći da nije video nikakav znak o zabrani šetanja psa bez povodca i korpe kao što je govorio nakon incidenta na Kašteletu kada je pas trčao među kupačima više do dvadeset minuta, niti o "ludakinji" koja ga je prijavila - navodi Slobodna Dalmacija.