17.09.2023.

14:22

Foto: ATA/Printscreen

Zabava

Bjelogrlić nije glumio intimne scene sa Snežanom! Glumica priznala sve posle mnogo godina: "Otelo se kontroli!"

Snežana Savić važi za jednu od naših najpopularnijih glumica, a njega bogata karijera traje nekoliko decenija. 

Glumica je svojevremeno gostovala u emisiji "Ja to tako" kada joj je voditeljka postavila nezgodno pitanje, na koje je ona odgovorila na sebi svojstven način. Voditeljku je zanimalo koji njen kolega glumac se najbolje ljubi, a Snežana je tada otkrila jedan detalj iz njene karijere koji niko nije znao.

Informer

 

- Mnogo tražite od mene. Zavisi dokle ideš i da li je pravi poljubac. Sa Bjelom sam se pravo ljubila. Nije bio dogovor, otelo se kontroli i on je takav čovek, valjda... Ne znam - rekla je tada nasmejana Snežana Savić, koja je ostavila trag i u našoj najpopularnijoj domaćoj seriji "Bolji život", u kojoj je jedna od najupečatljivijih scena upravo ta kada se njen lik Nina Andrejević, ljubi sa Bobom Popadićem kojeg je igrao Dragan Bjelogrlić.

- To je dobra serija koja je uvek aktuelna jer govori o ljudima i njihovim životima. Bjela je bio sjajan u ulozi Slobodana Bobe Popadića, ali sramota me je da ja sad matora pričam o tom našem poljupcu iz serije - rekla je glumica

Informer

 

Snežana je priznala da se stidela golišavih scena koje je snimala.

- Baš me je bilo sramota kada sam morala da se skidam zbog uloga. Nikada se nisam lepo osećala, ali to je moj posao i kada se čovek opredeli za glumu mora da shvati da je njegovo telo oruđe za rad -  istakla je glumica.