26.09.2023.

14:30

Foto: ATAIMAGES

Zabava

Oglasila se Sloboda MIćalović povodom stradanja Srba na Kosovu! Glumica skrhana bolom: "Večna im slava" (FOTO)

U razmeni vatre između takozvane kosovske policije i Srba sa severa Kosova stradala su četvorica Srba, dok su poznati inicijali trojice - I. M, S.N. i B.M. Ova tužna vest potresla je ceo region, a oglasile su se mnogobrojne poznate ličnosti, među njima i Sloboda Mićalović.

-Večna slava svim Srbima koji su u borbi za slobodu pala na ovom svetom mestu. Manastir Banjska - napisla je glumica u opisu fotografije. 

Informer

 

Pored lepe glumice o stradanjima Srba na Kosovu među prvima su se oglasili i pevači Sloba Radanović i Radiša Trajković Đani kao i fudbalski menadžer i sin Dragana Kojića Kebe, Igor. 

Podsetimo, I. M. (50) je bio otac dvoje dece, a radio je kao vozač saniteta u Kliničko-bolničkom centru Kosovska Mitrovica. Drugi nastradali je S.N. (31) iz Zvečana. Kako navode lokalni mediji i meštani, S.N. je bio pošten i dobar čovek, a juče je ranjen i podlegao je povredama od metka Kurtijevih specijalaca u napadu u Banjskoj. B.M. koji je takođe nastradao je pre nekoliko meseci postao otac, ali je, nažalost, podlegao povredama.