13.10.2023.

22:00

Foto: ATA Images

Zabava

(FOTO) Poznati Srbin imao je najlepše žene! Ženio Nedu Arnerić i Tanju Bošković, a ona mu je zauvek zarobila srce!

Njemu je pošlo za rukom da osvoji najlepše žene našeg domaćeg glumišta, Tanju Bošković i Nedu Arnerić.

S Nedom se, prema jednoj teoriji, sreo na snimanju "Užičke republike", a po drugoj, upoznali su se kada je ona imala 21 godinu i već bila slavna. Ostali su prijatelji nakon razvoda, a kasnije je Neda uplovila u brak sa Miloradom Meštrovićem. O Nedi je uvek govorio sve najlepše, kao i da je bila izuzetno važna žena u njegovom životu.

Informer

- S njom sam bio u braku gotovo tri godine. Ona je divna žena i jedna od malobrojnih koja nema ni trunku sujete. I danas mi je izuzetno dobar prijatelj i redovno se čujemo telefonom - ispričao je jednom prilikom o Nedi, koja više nije među nama, i dodao:

- Zanimljivo je da je Neda rođena istog dana kada i moja mama, kao i baka. Ispostavilo se da su tri veoma važne osobe u mom životu rođene na isti dan. Njih tri su se obožavale i posle našeg razvoda, Neda ih je obilazila i dolazila s njima da se druži.

Informer

Dejan je bio u braku i sa manekenkom Majom Štajner, a sa glumicom Tanjom Bošković dobio je ćerku Lanu, koja se bavi glumom, i sina Đorđa, koji je završio studije političkih nauka.

- Bio je duhovit jedan čovek koga sam obožavala, a koji me je ostavio, i koji je rekao: "Ne vredi, ti si udata za pozorište - ispričala je Tanja jednom prilikom.

Dejan je čuven i po vezi sa nekadašnjom Mis sveta i devojkom koja je krasila naslovnicu Plejboja, Ingeborg Sorensen.

- Godinu dana bili smo u vezi, a onda smo ostali prijatelji, pa nešto kasnije i poslovni partneri. Dvadeset godina radili smo zajedno. Dok smo realizovali zajedničke projekte, upoznao sam njenu rođaku Hajdi, s kojom sam se kasnije oženio. Ona je bila razlog moje selidbe iz Amerike u Norvešku - rekao je Dejan u jednom intervjuu, prenosi "Glossy".

Informer

Nakon toga, stupio je u brak s novinarkom Žanom Karaklajić. Ona je i prevodilac i autorka emisije "Inspiracija dana, inspiracija noći". Školovala se u Alžiru i Francuskoj, živela je u Parizu i Los Anđelesu.